1 dk. Serkan KÖSE 01.12.2021

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Fransa merkezli oyun stüdyosu Ubisoft’un sevilen oyun serilerinden birisi olan Tom Clancy’s serisinin sevilen oyunlarından birisi olan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege oyunu kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Ubisoft’un 35. Yıl kutlamasında oyunculara ücretsiz oyunlar ve çeşitli hediyeler verilmeye devam ediliyor. Ubisoft bu kutlama kapsamında Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory’yi kalıcı olarak, The Crew 2 ve Immortals Fenyx Rising oyunlarını ise hafta sonu oynaması ücretsiz hale getirmişti. Ubisoft şimdi de sevilen takım temelli rekabetçi FPS oyunu olan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege oyununu kısa süreliğine oynaması ücretsiz hale getirdi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Oynaması Ücretsiz Oldu

Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre Tom Clancy’s Rainbow Six Siege oyunu, 2 Aralık Türkiye saati ile 12:00’dan 6 Aralık TSİ 22:00’a kadar ücretsiz olarak oynanabilecek. Yapılan açıklamada oyunun PC platformunun yanında PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S ve Xbox Series X konsolunda da ücretsiz oynanabileceği belirtildi. Oyuncuların ücretsiz oynama süresi dolmasının ardından, oyuna devam etmek istemeleri durumunda oyunu satın almaları gerekecek. Oyunu satın alan oyuncuların ilerlemeleri ise satın alınan oyuna eklenecek.

Ubisoft Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ön yükleme sayfasını da erişime açmış durumda bu linke tıklayarak oyunu önceden yükleyebilir ve yarın saat 12:00 itibariyle oyunu ücretsiz olarak oynamaya başlayabilirsiniz.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al