2 dk. Serkan KÖSE 06.11.2021

Total War Warhammer III Çıkış Gününde Xbox Game Pass’e Eklenecek

Yayıncılığını Sega’nın üstlendiği ve geliştiriciliğini ise Creative Assembly’nin yaptığı sevilen oyun serilerinden birisi olan Total War’un yeni oyunu Total War : Warhammer III, kısa bir süre önce ertelenme haberi ile gündeme gelmişti. 2022 yılının ilk aylarına ertelenen ancak tam çıkış tarihi açıklanmayan oyundan yeni bir açıklama geldi. 

Yapılan bu açıklama ile birlikte hem oyunun çıkış tarihi açıklandı hem de oyunculara müjdeli bir haber verildi. 

Total War : Warhammer III Çıkış Tarihi

Yapılan açıklama ile birlikte Total War : Warhammer III oyunu, 17 Şubat 2022 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Oyun çıkış gününde Microsoft’un sevilen abonelik servisi olan Xbox Game Pass’e eklenecek. Game Pass’in yılın merakla beklenen oyununu çıkış gününde servise eklemesi oyuncuların takdirini kazanan bir durum. Şimdilik sadece PC platformu için çıkışını gerçekleştirecek olan Steam ve Epic Games Store’da da ön siparişe açılmış durumda. Oyunun fragmanını ise haberimizin sonunda bulabilirsiniz.

Total War : Warhammer III Tanıtım Yazısı

Dünyanın ve onun önemsiz savaşlarının çok ötesinde saf, kötücül büyünün bir boyutu vardır: Kaos Diyarı. Fani zihinler için anlaşılmaz ve korkunç bir yerdir. Güç vaatleri fısıldar ama orayı görmek, onun tarafından baştan çıkarılmak demektir. Ruhunu ona teslim etmek demektir. Ona dönüşmek demektir.

Bağlarını koparmak ve dünyayı şeytani bir yozlaşmaya boğmak isteyen dört Yıkıcı Güç buranın hakimidir. Veba Tanrısı Nurgle, Aşırılık Lordu Slaanesh, Yol Bozan Tzeentch, Kan ve Katliam Tanrısı Khorne.

Dünyalar arasındaki sınırda iki güçlü krallık nöbet tutar: Kislev’in yürekli savaşçıları ve Büyük Cathay İmparatorluğu. Ama her biri kendi sınavlarıyla kuşatılmış durumda. Artık her ikisinin de sınırı geçmek ve ordularını Kaos Diyarı’na göndermek için nedenleri var.

Dünya uçurumun kenarında duruyor. En ufak hareket, dünyayı felakete sürükler.

Ve bunu başarmak için planlar yapan biri var; yüce gücü kullanmaktan başka bir şey istemeyen kadim biri. Ancak başarılı olmak için bir şampiyona ihtiyacı olacak…

Yaklaşan çatışma herkesi yutacak. Ya iblislerinizi fethedin Ya da onları komuta edin.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al