1 dk. Serkan KÖSE 18.05.2021

Total War Warhammer III Oynanış Videosu Yayınlandı

Total War Warhammer III oyununun merakla beklenen oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan oynanış videosu ile birlikte oyuna dair önemli detaylar da ortaya çıktı.

Yayıncılığını SEGA’nın üstlendiği geliştirici koltuğuna ise Creative Assembly’nin oturduğu Total War serisinin merakla beklenen yeni oyunu Total War Warhammer III için kısa bir süre önce yarım saatlik bir oynanış videosu yayımlandı.

Oyunun paylaşılan oynanış videosunda oyuna dair pek çok şey ile birlikte oyunun mekaniklerini de görebiliyoruz. Oynanışını merak eden oyuncular için izlenmesi gereken bir video olan oynanış videosu, oyuna dair önemli bilgileri de içeriyor.

Henüz çıkış tarihine dair net bir tarih paylaşılmayan Total War Warhammer III oyunu eğer ki bir erteleme olmaması durumunda 2021 yılının sonunda oyuncularla buluşacak. PC platformu için duyurulan oyunu şimdilik Steam’de ve Epic Games Store’da ön siparişe açılmış durumda. Oyun Epic Games Store ve Steam’de 345 TL ön sipariş etiketine sahip.

Total War Warhammer III Oynanış Videosu

Kaos Diyarı; dünyanın ve onun önemsiz savaşının çok ötesinde saf, kötücül büyünün bir boyutudur. Biz faniler için anlaşılmaz ve korkuş bir yer olan Kaos Diyarı’nda güç vaatleri fısıldar ancak orayı görmek onun tarafından baştan çıkartma anlamı taşır. Bu ruhunu ona teslim etmek anlamına ve ona dönüşüm anlamına gelir.

Yaklaşan çatışma herkesi yutacak. Ya iblislerinizi fethedin Ya da onları komuta edin.

 

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al