1 dk. Serkan KÖSE 02.07.2021

Twitch Watch Parties Mobil Cihazlara Geliyor

Amazon’un sahibi olduğu Twitch izleyicilerine yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Twitch’in sevilen özelliklerinden birisi olan Watch Parties artık mobil cihazlarda da kullanılabilecek.

Bilindiği üzere Twitch Watch Parties özelliği, izleticilerin fiziksel olarak birlikteymiş gibi eş zamanlı olarak içerik izlemelerini sağlıyor. Şimdilik sadece Amazon Prime’ı destekleyen servisle birlikte izleyiciler birlikte Amazon Prime üzerinden bir şeyler izleyebiliyor.

Şimdilik sadece masaüstü platformlarda desteklenen bu özelliğin mobil platformlara da geleceği açıklandı.

Twitch tarafından yapılan açıklamada “Twitch Watch Parties özelliği şu anda masaüstü web kullanıcısı olan tüm içerik üreticileri ve izleyiciler tarafından kullanılabiliyor. Bu özelliğin mobil platformlara gelmesi için de çalışmalarımız sürüyor ve önümüzdeki aylarda bu özelliğin mobil platformlara da geleceğini düşünüyoruz.” denildi.

Twitch Watch Parties Nedir?

Kullanıcıların bu özellikten yararlanması için öncelikle Amazon Prime ya da Prime Video aboneliğine sahip olmaları gerekiyor. Bu şartları sağlayan kullanıcılar Twitch Watch Parties özelliğini kullanabiliyor. Kullanıcılar aboneliklerinin içinde yer alan herhangi bir filmi ya da diziyi Twitch üzerinden yayınlayabiliyor.

İçerik üreticisi ile birlikte izleyiciler bu içeriği eş zamanlı olarak izlerken yorum yapabilir ve birlikte izlemenin keyfini çıkartabilir.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al