2 dk. Serkan KÖSE 07.06.2021

Twitch’e Önemli İfade Güncellemesi Geliyor

Popüler canlı yayın platformu Twitch’e bugüne kadarki en büyük ifade güncellemesi geliyor. İşte güncellemenin detayları.

Canlı yayın denilince akla gelen ilk platformlardan birisi olan Twitch’e yenilikler gelmeye devam ediyor. Twitch’in blog sitesinde paylaştığı gönderi ile birlikte yakında platforma gelecek olan animasyonlu emojiler ve çok daha fazlası duyuruldu. 10. yaşını kutlayan Twitch yeniliklere devam ediyor. Twitch 10. yılına özel olarak bir hediye hazırladığını açıkladı.

“Twitch’in 10. yaşını kutluyoruz ve bunun şerefine sizlere, tüm Twitch topluluğuna özel bir hediyemiz var: İfadeler. Evet Twitch’in gayriresmi (ama aynı zamanda resmi) dili olan ifadelerden daha güzel hediye olabilir mi? İfadeler izleyicilerin ve yayıncıların kendilerini ve topluluklarını ifade etme yöntemi. Herkes ifadeleri çok seviyor. İfade koleksiyonu yapan var. Hatta bu konuda efsaneler var (dediklerine göre, ormanda gerçekten de altın bir Kappa görenler varmış). İfadeler izleyicilerin sevdikleri yayıncı ve toplulukları desteklemesine ve bunu gururla göstermelerine olanak sağlıyor.

Bugün, ifadelerle ilgili dört harika güncellemenin duyurmanın kıvancını yaşıyoruz. Bu ayın ilerleyen günlerinde devreye girecek bu güncellemelerle Twitch yayıncılarının ifadeleri kullanarak topluluklarını özelleştirmelerine ve geliştirmelerine katkı sağlayacağız.”

Twitch’ten Animasyonlu İfadeler

Kullanıcılar FrankFacerz ya da diğer eklentileri kullanarak Twitch’te olmayan hareketli emojileri kullanabiliyordu. Ancak bu emojileri sadece bu eklentiyi yükleyen kullanıcılar görebiliyordu.

Twitch 10. yılına özel olarak harici bir eklenti kurularak deneyimlenen bu özelliği kendi platformuna getirmeyi planlıyor. Birkaç hafta içerisinde Twitch partnerleri bu özellikten yararlanabilecek. Twitch üzerinde Kademe 1 abonelik avantajlarına 5 adete kadar animasyonlu ifadenin eklenebileceği açıklandı. Diğer abonelik seçeneklerine eklenecek olan ifadelerin sayısı şimdilik bilinmiyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al