2 dk. Esporlab 27.01.2020

Twitch’in Yeni Rakibi: Nimo TV

Türkiye’ye giriş yapacağını resmi olarak açıklayan Nimo TV, Gaming İstanbul’a sponsor olmasıyla ciddiyetini kanıtladı. Twitch, Facebook ve YouTube’a rakip olarak gelen Nimo TV, Çin menşeili bir firma ve kendi ülkesinde fazlasıyla yaygın. Nimo TV, birçok takımın League of Legends partnerliği almak istiyor. Birçok takım ile anlaşmanın sağlandığı ve yakın zamanda Nimo TV’ye geçeceği konuşuluyor. Bu takımlar arasında 1907 Fenerbahçe, Dark Passage, Beşiktaş, Galakticos, 5 Ronin, Royal Youths, İstanbul Wild Cats ve Aurora yer alıyor. Bu kadar gelişmenin ardından Nimo TV Türkiye’ye geliyor diyebiliriz. Ayrıca bu sektörün son yıllarda fazlasıya kızışması, yayıncılar için oldukça iyi oldu diyebiliriz. Gelen sponsorluk teklifleri ile platform değiştiren yayıncılar, gelirlerini arttırmış oluyor.

Nimo TV Türkiye’ye Geliyor !

Dünyaca ünlü şirketin, sadece LOL oyununa değil, diğer birçok oyuna da sponsor olması bekleniyor. Türkiye’de birçok oyuncunun olduğunu belirten firma, oyuncuları ve yayıncılar kazanmak için birçok anlaşma yapıyor. Bu anlaşmalar ile adını duyuracak gibi duran Nimo TV, yayıncıların da gönlünü fethsederse, Twitch’e ciddi anlamda rakip olabilir.

nimo-tv

nimo-tv

Gaming İstanbul, Nimo TV için başlangıç adımı olarak değerlendiriliyor. Etkinlikte birçok organizasyon düzenleyen Nimo TV, hediyeler ile oyunculara hitap edecek. Ayrıca birçok oyunla alakalı turnuva, yine bu firma adı altında yapılacak. PS4, iPad gibi hediyelerin verileceği turnuvalarda, başka birçok hediyenin de yer alması planlanıyor. Tüm bunların üzere, Nimo TV’nin gümbür gümbür geldiğini söyleyebiliriz. Türkiye etabı, iyi şekilde yönetilirse oldukça başarılı bir giriş sağlanacaktır.

Şirketin CS:GO, PUBG, PUBG Mobile, Fortnite gibi oyunlara ve bu oyunları oynayan e-spor takımlara sponsor olması da bekleniyor. Sadece League of Legends ile bu işin olmayacağını bilen firma, ilerleyen günlerde yeni sponsorluklar ile ilgili açıklama yapacağını belirtti. Yapılan anlaşmalardan sonra birçok oyuncu, yayınlarını bu platformda yapacak. Aynı zamanda e-spor takımlarının maçları da Nimo TV üzerinden yayınlanacak.

Canlı yayın platformunu yakından tanımak istiyorsanız, Gaming İstanbul’u ziyaret etmenizi öneririz. Bu sayede platform ile ilgili birçok konuya aşina olmuş olacaksınız. Yeni haberler ile görüşmek üzere, iyi oyunlar !

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al