1 dk. Serkan KÖSE 25.03.2021

Ubisoft Plus Xbox Game Pass Servisine Eklenebilir!

Ubisoft Plus Xbox Game Pass servisine eklenebilir. Peki böyle bir eklenmenin olması durumunda neler olacak?

Fransa merkezli oyun stüdyosu olan Ubisoft’un bilindiği üzere Ubisoft Plus adında tıpkı EA Play gibi bir servisi bulunuyor. Gündeme düşen son haberlere göre Ubisoft Plus’ın Xbox Game Pass kütüphanesine eklenmesi bekleniyor. Bu dedikodular 2021 yılının başında ortaya çıkmış olsa da yeniden gündeme gelmesi olumlu bir adım olarak görülüyor. 

ubisoft-plus-xbox-game-pass-servisine-eklenebilir

Hatırlanacağı üzere bu yılın başında Microsoft’un bu ortaklık için Ubisoft’un kapısını çaldığı iddia edilmişti. Ancak sonrasında ise bu durum resmiyet kazanmamıştı. Ubisoft Plus ve Xbox Game Pass ortaklığına dair söylentiler kısa bir süre önce yeniden gündeme geldi. 

Ubisoft Plus Xbox Game Pass Servisine Eklenebilir

Oyuncuların sevdiği pek çok oyunun yapımcısı olan Ubisoft’un oyunlarının oynanabildiği Ubisoft Plus servisinin Xbox Game Pass kütüphanesine ekleneceği kısa bir süre önce iddia edilmişti. Windows Central editörlerinden olan Jez Corden’ın 2021 yılı başında ortaya attığı bu iddia ile birlikte bu durumun gerçekleşmesi çok daha yüksek hale gelmişti. Corden bu konu hakkında kaynak belirtmekten kaçınmış olsa da yine de akıllarda pek çok soru işareti bırakmıştı. Yine bilindiği üzere Microsoft’un benzer bir ortaklığı Electronic Arts’ın EA Play servisi ile kurmuştu. Microsoft’un bu anlamda elini çok daha güçlü kılmak için Xbox Game Pass servisine yeni oyunlar eklemek istediği biliniyor. Bu anlamda Ubisoft ile görüşen Microsoft’un bu görüşmeler sonucunda başarılı olup olmayacağını ilerleyen günlerde görebileceğiz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al