1 dk. Serkan KÖSE 26.01.2022

Üç Call of Duty Yapımı PlayStation’a da Gelecek

Microsoft tarafından satın alınan Activision Blizzard çatısı altında olan yapımlardan Call of Duty’nin üç yeni yapımı PlayStation tarafına da geliyor. Activision tarafından yapılan açıklamalara ek olarak Warzone 2 ile ilgili sızıntılar da konuşuluyor.

Bloomberg tarafından yayımlanan raporda Microsoft’un Activision Blizzard şirketini satın almasıyla birlikte Activision şirketinin Call of Duty benzeri yapımlarının PS tarafına gelmeme gibi bir ihtimalin altını çizmişti. Oyuncu dünyasında Call of Duty ya da diğer Activision Blizzard yapımlarının Xbox’a özel olarak sunulma ihtimalleri tartışılıyor. Konu hakkında konuşan Xbox CEO’su Phil Spencer, yeni Call of Duty yapımlarının PlayStation tarafına da geleceğini belirtmişti.

Üç Yeni Call Of Duty Oyunu PlayStation’a Sunulacak

Üç yeni yapımın PlayStation tarafına da gelecek olması ilerleyen zamanda tüm yapımların PS’e de sunulacağı anlamına gelmiyor. Şimdilik konu hakkında çekingen ifadeler kullanılsa da Xbox burada Sony gibi özel yapımlar da yapacaktır. Bahsi geçen bu üç yeni Call of Duty oyunun ilki Treyarch imzalı Warzone 2, 2023 yılında PC, Xbox ve PS5 servislerine sunulacak. İkinci yapımın Infinity Ward tarafından sunulacak olan Modern Warfare 2 olacağı kesinleşe de üçüncü oyunun ismi bilinmiyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al