3 dk. Esporlab 02.05.2020

UEFA e-Euro 2020 Türkiye’nin Rakipleri Belirlendi!

UEFA e-Euro 2020 Türkiye’nin rakipleri belirlendi. 23 ve 24 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan UEFA e-Euro 2020 Final karşılaşmalarında, milli takımımızın hangi ülkelerle karşılaşacağı belirlendi. Çekilen kuralar Türkiye B Grubu’nda Danimarka, İtalya ve Sırbistan ile yerini aldı.

Tüm oyun sektörünün adeta kilit taşı olan e-spor karşılaşmaları, gün geçtikçe tüm oyun platformlarında artık hızla yayılmaya devam ediyor. Bu sayede, karşımıza çok farklı tematik şekillerde e-spor karşılaşmalarına tanıklık ediyoruz bu çok eğlenceli. E-spor sürekli kendi kendini geliştiren bir algoritma gibi büyümeye devam ederken, futbol konusunda da büyük öneme ev sahipliği yapıyor. Futbol oyunları sektöründe yer alan devler, bir çok e-spor turnuvaları düzenleyerek, sektöre katkıda bulunup gelişmesine öncülük etmeye devam ediyor.

Hatta bilindiği üzere bir çok popüler uluslararası karşılaşmalar dahi yapıldı. Bu yapılan turnuvalar ise büyük beğeni toplamıştı. Bunlara bir yenisi daha ekleniyor eğlenceye hazır mısınız? KONAMI ve UEFA‘nın ortak projesi olan ve önümüzdeki haftalarda başlayacak olan e-Euro 2020 turnuvasına tanıklık edeceksiniz. Dünyada ülkemizde dahil olmak üzere katılımın yüksek olduğu bir atmosfere şahit olacaksınız bu oldukça heyecan verici. Bugün yapılan kura çekimleriyle beraber turnuvada ki milli takımımızın rakipleri resmi olarak belirlenmiş oldu.

| UEFA e-Euro 2020’de rakiplerimiz belirlendi:

Kısa bir süre önce e-spor oyuncularımızdan olan Mücahit Sevimli ve Ali Doğan Barutçu, menajerleri olan Tolga Atalay‘ın desteği ile Play-Off müsabakalarını başarıyla tamamladı. Yapılan Play-Off karşılaşmalarında e-Euro 2020 Finallerinde boy göstermeye hakkıyla kazanan takımımızın karşılaşacağı rakipleri açıklanmış oldu. Final oynayacak takımlarında grupları belirlendi.

Play-Off karşılaşmalarına tam 55 ülke katılım sağladı ve 55 ülke arasından başarıyla çıkan milli takımımız, bugün yapılan kura çekimleriyle beraber B Grubu’nda yerini aldı. B Grubu‘nda karşılaşacağımız rakiplerimiz ise Danimarka, İtalya ve Sırbistan oldu. Play-Off elemelerinden sıyrılan ve turnuvaya başarı göstererek katılma hakkında sahip olan tam 16 ülke bulunmakta.

uefa e-euro-2020 finalleri

Oynanacak olan finallerde e-Euro 2020 A Grubu’nda İspanya, Bosna Hersek, Almanya ve Romanya yer alıyor. C Grubu’nda ise Karadağ, Hırvatistan, Hollanda ve Lüksemburg yerini aldı, D Grubu’nda ise Avusturya, Yunanistan, Fransa ve İsrail boy gösterecek.

Milli takımımızın da başarıyla katılım kazandığı e-Euro 2020 Final maçları, 23 ve 24 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Yapılacak olan karşılaşmalarda mevcut olduğu grupta ilk iki içerisinde yer almayı başaranlar, bir sonrak ki tur olan Çeyrek Final’e adını yazdırmış olacak. Çeyrek Final’e çıkan takımlar arasında 100.000 euro’luk ödül paylaştırılacak. Aynı zamanda turnuvayı kazanan takım 40.000 euroluk ödülünde tek sahibi olmuş olacak.

Turnuvayı canlı olarak nereden takip edebilirim diye merak ediyorsanız, EUFA‘nın resmi YouTube kanalından canlı bir şekilde izleyebileceksiniz. Bu heyecana hep birlikte ortak olmaya hazır mısınız? İyi olan kazansın.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al