1 dk. Serkan KÖSE 14.08.2021

UEFA Ve PlayStation Anlaşması 2024 Yılına Kadar Uzatıldı

Bilindiği üzere futbol severlerin en çok ilgi gösterdiği ligler arasında UEFA Şampiyonlar Ligi bulunuyor. PlayStation ise bu ligin sponsorlarından olmaya devam edecek. 

Dünyanın en çok sevilen spor dallarından birisi olan futbolda dünyanın en büyük ve en çok izlenen liglerinden birisi olan UEFA Şampiyonlar Ligi izleyicileri uzun süredir reklam panolarında PlayStation logosunu görüyor. PlayStation logosu bir süre daha görülmeye devam edecek zira UEFA ve PlayStation anlaşmalarını uzattıklarını açıkladı. 

UEFA ve PlayStation Yeniden Anlaştı

Yaklaşık olarak 20 yıldır UEFA Şampiyonlar Ligi sponsorlarından birisi olan PlayStation’ın bu yıl sonunda UEFA ile olan sözleşmesi bitiyordu. Kısa süre önce yapılan açıklamaya göre bu anlaşma 2024 yılına kadar uzatıldı. Bu anlaşma ile birlikte futbol severler 2024 yılına kadar PlayStation logosunu görmeye devam edecek. 

Anlaşma ile birlikte Sony 2024 yılına kadar Şampiyonlar Ligi maçlarının olduğu her hafta Maçın Oyuncusu ve Haftanın Oyuncusu’nu seçecek. Sözleşme ile birlikte Sony UEFA Şampiyonlar Ligi Oyun Merkezi ile de ilgilenecek. Sözleşme hakkında açıklama yapan Sony’nin pazarlama uzmanı Eric Lempel, “Futbol, PlayStation’ın ayrılamaz bir parçası ve pek çok oyuncumuzun da futbol konusunda bizim kadar tutkulu olduğunu biliyoruz.” yorumlarını yaptı. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al