3 dk. Serkan KÖSE 22.01.2022

Uncharted Legacy Of Thieves Collection Fragmanı Yayınlandı

Uncharted 4 ve Uncharted: The Lost Legacy’i kapsayan Uncharted Legacy Of Thieves Collection için yeni bir fragman yayınlandı.

2021 yılında müjdelenen Uncharted Hızrızlar Mirası Koleksiyonu, yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 ve PC tarafına gelecek. Oyunun PC tarafına çıkış tarihi henüz resmi olarak açıklanmasa da PS5 sürümü gelecek hafta piyasaya sürülecek. PlayStation üzerinde oyunun çıkış fragmanı yayınlandı. İşte o çıkış fragmanı:

Uncharted Legacy Of Thieves Collection Fragmanı

Uncharted Legacy Of Thieves Collection 28 Ocak 2022 tarihinde PlayStation 5 konsoluna çıkış yapacak. Yapım henüz resmi olarak tarihi açıklanmasa da yıl içerisinde Epic Games Store ve Steam tarafına da gelecek.

Uncharted Legacy Of Thieves Collection Tanıtım Metni

UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu’nda mirasınızı arayın ve haritada bir iz bırakın. Naughty Dog’un heyecan verici, sinematik hikâye anlatımını ve ikonik serinin en büyük satış rekorları kıran aksiyon yapımlarını deneyimleyin.

Dünyayı merak duygusuyla gezen, olağanüstü maceraların ve kayıp ilimlerin peşinde koşan karizmatik ama karmaşık hırsızlar Nathan Drake ve Chloe Frazer ile kayıp tarihi keşfedin.

UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, çok beğenilen tek oyunculu oyunlar UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu ve UNCHARTED: Kayıp Miras’ı, geliştirilmiş görseller ve kare hızları ile PS5 konsolu için çarpıcı detaylarla yenilenmiştir.

İçinde Neler Var:

UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu ve UNCHARTED: Kayıp Miras oyunlarının PS5 için yenilenen versiyonlarını içermektedir. Geçmişleriyle yüzleşmeye ve kendi miraslarını oluşturmaya zorlanan Nathan Drake ve Chloe Frazer’ı kendi bağımsız maceralarında oynayın.

UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu Son macerasından yıllar sonra, emekliye ayrılmış hazine avcısı Nathan Drake hırsızların dünyasına geri dönmeye zorlanır. Kader, Drake’in ölü olduğu varsayılan kardeşi Sam, hayatını kurtarması için ondan yardım ister ve Drake’e karşı koyamayacağı bir macera teklif eder.

150’den fazla Yılın Oyunu Ödülü sahibi. UNCHARTED serisindeki en büyük ve en ayrıntılı ortamlara sahip olan dünya çapındaki bir macera. Fırlatma kancasıyla gelen akıcı çatışma ve ilerleme mekanikleri, daha da dinamik ve heyecan dolu aksiyon sahnelerini beraberinde getiriyor.

UNCHARTED: Kayıp Miras Eski bir eseri kurtarmak ve acımasız bir savaş çığırtkanından uzak tutmak için Chloe Frazer, ünlü paralı asker Nadine Ross’un yardımını almalı ve Ganesh’in Altın Fildişi’ni bulmak için Hindistan’ın Batı Gat dağlarına gitmeli. Chloe’nin şimdiye kadarki en büyük yolculuğunda, geçmişiyle yüzleşmeli ve kendi mirasını bırakmak için neyi feda edeceğine karar vermeli.

Hint yarımadasının güneybatı sahili kentsel, orman ve antik harabe ortamlarının egzotik bir karışımına sahiptir. Sinematik mücadele, keşif, ilerleme, karmaşık bulmacalar ve daha pek çok güncellenmiş sistemler ve iyileştirmelerle beğenilen UNCHARTED serisinin oynanışını temel alır.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al