1 dk. Serkan KÖSE 27.11.2021

Uncharted PC Sürümü Yakında Oyuncularla Buluşabilir

Sony geçtiğimiz yıllarda PlayStation özel oyunlarının PC’ye geleceğini müjdelemişti. Sony’nin PC açılımı doğrultusunda ise son olarak Uncharted PC sürümünün geleceği müjdelenmiş. Görünüşe kısa süre içerisinde PC kullanıcıları bu pakete kavuşabilecek.

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment’ın üstlendiği ve geliştiriciliğini ise Naughty Dog’un yaptığı, PlayStation’ın sevilen oyun serilerinden birisi olan Uncharted’ın son oyunu Uncharted 4 ve bağımsız eklenti paketi olan The Lost Legacy geçtiğimiz aylarda PC’ye geleceği Sony tarafından açıklanmıştı ancak oyunun PC çıkış tarihi bu açıklamada yer almamıştı.

Oyun Kısa Süre İçerisinde PC’ye Gelebilir

Oyunun çıkış tarihi Sony tarafından açıklanmamış olsa da Sony’ye yakın isimler ve bazı detaylar oyunun bu yılda çıkacağını söylüyordu. Henüz resmi bir açıklama olma da oyun satışa sunulacağı ülkelerde derecelendirilmeye başladı. Her oyunun çıkmadan hemen önce gerçekleştirdiği bu adımla birlikte paketin kısa süre içerisinde çıkacağını söyleyebiliriz.

Sony’nin 2022 yılını dolu dolu geçirecek. 2022 yılının ilk çeyreğinde PlayStation’ın en çok sevilen serisi olan God of War serisinin, 2018 yılında çıkan oyunu PC platformu için yayınlanacak. Yine 2022 yılının ilk çeyreği içinde PlayStation için Gran Turismo 7 ve Horizon Forbidden West oyunlarının çıkışı gerçekleşecek. Son olarak Uncharted serisinin ilk filmi 18 Şubat 2022’de vizyona gireceği için oyunun filmden önce Aralık ya da Ocak gibi çıkış yapacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al