1 dk. Serkan KÖSE 30.10.2021

Ünlü Sanatçı Dr Dre GTA 6 Müzikleri Üzerinde Çalışıyor

Rockstar Games’in sevilen oyun serilerinden birisi olan Grand Theft Auto son zamanlarda Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition paketi ile gündemimizde olsa da stüdyonun yeni bir GTA oyunu üzerinde çalıştığı biliniyor. Büyük bir ihtimalle GTA VI ismiyle çıkacak olan bu oyunun müzikleri başarılı bir sanatçıya emanet edilmiş gibi görünüyor. 

Ünlü Rap Sanatçısı Dr. Dre GTA VI Müzikleri Üzerinde Çalışıyor

Kısa bir süre önce Rolling Stone Music Now Podcast’e konuk olarak katılan ünlü rap sanatçısı Snoop Dog yakın arkadaşı olan Dr. Dre’nin şu sıralar GTA VI müzikleri üzerinde çalıştığını açıkladı. Yapılan bu açıklama sonrasında Dr. Dre ya da Rockstar Games tarafından bir açıklama demedi ancak özellikle Rockstar Games’in bu tarz bilgiler onaylayan şirket olmadığını biliyoruz. 

Ayrıca Dr. Dre GTA Online için yeni bir müzik hazırlamış ve bu şarkının GTA Online’a özel olacağı aktarılmıştı. Geçtiğimiz aylarda Dr. Dre’nin GTA VI’nın yan karakterlerinden birisi olacağına dair haberler ortaya çıkmıştı. Dog’un yaptığı bu açıklama sonrasında bu haberlerin doğru olma olasılığı artıyor. Oyunun şu sıralar müzikleri yapılıyor olsa da oyunun çıkışı için en az iki yıl daha beklememiz gerekecek. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al