1 dk. Serkan KÖSE 28.05.2021

Unreal Engine 5 Grafik Motoru Erken Erişime Sunuldu

Oyun dünyasını yakından ilgilendirilen Unreal Engine 5 grafik motoru ile yeni bir gelişme yaşandı. Unreal Engine 5 grafik motoru erken erişime sunuldu.

Oyuncuların sevdiği pek çok oyunun grafik motoru olan Unreal Engine için yeni bir gelişme yaşandı. Unreal Engine 5 grafik motoru kısa bir süre önce erken erişime açıldı.

Unreal Engine 5 İle Birlikte Gelenler

Epic Games’in oyun dünyasına kattığı en önemli teknolojilerden birisi olan Unreal Engine grafik motorunun yeni sürümü olacak olan Unreal Engine 5’in bir süredir geliştirildiği biliniyordu. Özellikle geçtiğimiz yıl yayımlanan bir video ile birlikte oyuncuların ve geliştiricilerin Unreal Engine 5 ile ilgili beklentileri çok daha artmıştı. Unreal Engine 5 grafik motoru erken erişime açıldı.

Geliştiriciler ve Unreal Engine hesabına sahip olan herkes şu andan itibaren Unreal Engine 5’in erken erişim sürümünü test edebilecek. Unreal Engine 5 özellikle yenilenmiş animasyonlar ve ışıklandırma sistemi ile üst seviye bir grafik performansı sunuyor. Unreal Engine 5’in son detaylarını yazımızın sonunda yer alan videodan görebilirsiniz. Son olarak geliştiriciler projelerini Unreal Engine 4’ten Unreal 5’e kolay bir şekilde yükseltebilecek.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al