2 dk. Esporlab 31.03.2020

Riot Games, Valorant’ın Kapalı Beta Tarihini Açıkladı !

Riot Games tarafından hazırlanan oyun, birçok kişi tarafından merak ile bekleniyor. Özellikle beta sürecini bekleyen oyuncular, oyunu test etmek için gün sayıyor diyebiliriz. Bu konuda oyuncuları daha fazla meraklandırmayan Riot Games, Valorant’ın kapalı beta tarihini açıkladı. Ülkemiz ile ilişkileri iyi olan Riot Games, beta sürecinde yer alacak ülkeler arasına Türkiye’yi ekledi.

Oyunseverler tarafından açıklandığı ilk günden itibaren merak edilen Valorant, nişancı ve savaş oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyuncular, ekip kurabilecek ve doyasıya çatışabilecek. Günümüzde bu tarz FPS oyunların rağbet gördüğünü fark eden Riot Games, bu özellikten dolayı bu kategoride yer alan bir oyun çıkarma ihtiyacı duydu.

Riot Games, Valorant’ın Kapalı Beta Tarihini Açıkladı !

Riot Games, bu noktada bazı kurallar koymuş ve test sürecine katılmak isteyenlerin bu kuralları uygulaması gerekiyor. Öncelikle yapılması gereken ilk işlem; Riot Games hesabı ile Twitch hesabının eşlenmesi işlemi. Bu işlemi yaparak Valorant’ın kapalı beta sürecine dahil olabilirsiniz.

Bu şekilde oyunları kapalı beta sürecine sokan firmalar, oyunculardan oyun ile ilgili geri dönüşler almak isterler. Bu doğrultuda oyunda eksik ve hatalı görülen noktalar düzeltilir, oyunculara daha iyi oyun sunmak hedeflenir. Bu sebep ile Valorant’ın kapalı beta sürecine dahil olacaksanız, kesinlikle oyunu eleştirmeli ve yapıcı yorumlar yapmalısınız.

Valorant’ın kapalı beta başlangıç tarihi; 7 Nisan olarak belirlenmiş durumda. Oyun ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece, başlangıç tarihi değişmeyecek.

Valorant Ne Zaman Çıkacak ?

League of Legends’dan istediklerini alan firma, bu kez birçok farklı bilgisayar ve mobil oyun ile oyuncuların karşısına çıkmayı hedefledi. Bu oyunlar arasında yer alan Valorant, hem kapalı beta başlangıç tarihi hem de çıkış tarihi açısından merak ediliyor.

Valorant’ın yapımcıları arasında yer alan Anna Donlon, şu açıklamayı yaptı: Hedefimiz; Valorant’ın başarılı bir kapalı beta süreci geçirmesi. Bu noktada birçok oyuncuya ulaşmak istiyoruz fakat Coronavirus buna biraz engel oldu.

Avrupa, ABD, Türkiye, Kanada ve Rusya’da kapalı beta sürecine dahil olacak oyuncular, oyunun çıkış tarihi ve özelliklerini etkileyebilir. Hiçbir aksaklık olmazsa Valorant, bu yaz çıkmış olacak.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

“Riot Games, Valorant’ın Kapalı Beta Tarihini Açıkladı !” için 2 yanıt

  1. Soner dedi ki:

    Bekliyoruz ! 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al