1 dk. Serkan KÖSE 25.03.2021

VALORANT Yeni Güncellemesi İle Donma Sorunları Yaşatıyor!

Ünlü FPS oyunu VALORANT yeni güncellemesi ile donma sorunları yaşatıyor. Yaşanan sorunların bazı sistemlerde donma sorunu olduğu aktarılıyor. 

Riot Games’in son zamanlardaki popüler oyunları arasında yer alan VALORANT son güncellemesi ile birlikte bazı sistemlerde donma sorununa sebebiyet veriyordu. Kısa bir süre önce yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte oyundaki pek çok oyuncu donma şikayetleri yaşadığı için bu durumdan şikayet etmeye başladı. Bugün yapılan paylaşımlara göre son güncellemenin ardından FACEIT ile beraber çalışamadığı tespit edildi. Konu ile ilgili olarak Riot Games tarafından yapılan açıklama şöyle;

“Son VALORANT güncellemesinin bazı PC sistemlerinin donmasına neden olduğundan haberdarız. Henüz indirmemiş olanlar için güncellemeyi durdurduk; biz bir çözüm bulana kadar bu kullanıcılar sorun yaşamayacaktır. Güncellemeyi yapanlarsa Vanguard’ı kaldırıp yeniden kurarak şimdilik eski yamaya dönebilir. FACEIT uygulamasının eski bir sürümüyle Vanguard’ın son sürümünün pek anlaşamadığını tespit ettik. Sorun yaşamaya devam ederseniz lütfen FACEIT uygulamanızı güncelleyin.”

valorant-yeni-guncellemesi-ile-donma-sorunlari-yasatiyor

VALORANT Yeni Güncellemesi Bekleniyor!

Riot Games tarafından yapılan bu açıklamadan sonra bile bazı oyuncuların sistemlerinde hala donma sorunu yaşattığından dolayı şikayetçi. Riot yine de yeni güncellemeyi durdurdu ve geliştircilerin bu sorunu çözmesi için geliştiricilerinden onay beklediği belirtildi. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al