2 dk. Serkan KÖSE 24.06.2022

VituaVerse, GOG Mağazasında Kısa Süreliğine Ücretsiz Hale Geldi

Distopik ve Cyberpunk temalı VirtuaVerse yapımı, CD Projekt’in oyun mağazası olan GOG’da kısa süreliğine ücretsiz hale geldi.

CD Projekt’in oyun mağazası olan GOG, Epic Games Store gibi her ay ücretsiz olarak kullanıcılarına oyun sunuyor. GOG mağazası yeni ayın ücretsiz yapımını oyun severlere tanıttı.

Buradaki link üzerinden GOG hesabınıza giriş yapımın sayfanın altındaki görseldeki bölümden oyunu ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

VirtuaVerse Tanıtım Bülteni

Çok uzak olmayan bir gelecekte, bir yapay zeka diğer tüm yapay zekalara ve onların hükümetlerine üstün geldi. Toplum, kişisel verileri işleyerek insanların deneyimlerini sürekli olarak optimize eden tek bir sinir ağına bağlı kalıcı olarak entegre bir gerçekliğe göç etti.

Hala yeni sisteme uymayı reddeden bir yabancı olan Nathan, modifiye edilmiş donanım ve kırılmış yazılım kaçakçısı olarak sistemin dışında geçimini sağlıyor. Özelleştirilmiş gözlüğüyle donatılmış olarak, AVR’yi kapatabilen ve gerçekliği gerçekte olduğu gibi görebilen birkaç kişiden biridir.

Şehirdeki bir daireyi, dronları şehrin her yerine tekno-renk püskürten yetenekli bir AVR grafiti yazarı olan kız arkadaşı Jay ile paylaşıyor.

Bir sabah uyanan Nathan, Jay’in bir gecede ortadan kaybolduğunu keşfeder, ancak gitmeden önce Jay banyo aynasına şifreli bir mesaj bırakır.

Yanlışlıkla özelleştirilmiş gözlüğünü kıran Nathanın artık bağlantısı kesilmiştir ve Jay’e ne olduğunu öğrenmeye kararlıdır, ancak kısa bir süre sonra kendisini Jay’in hacker grubu ve AVR tekno büyücüleri loncasınında dahil olduğu beklenmedik bir yolculuğun içinde bulur.

Nathan dünyayı dolaşırken, donanım mezarlıkları, dijital arkeoloji, kripto şaman kabileleri ve sanal gerçeklik alemleriyle uğraşmak zorunda kalacak.

VirtuaVerse Sistem Gereksinimleri

Minimum:

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: 2 Ghz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD 3000
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al