2 dk. Serkan KÖSE 03.04.2021

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Çeyrek Final Mücadeleleri Başladı!

2021 yılı Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Çeyrek Final mücadeleleri başladı. NASR Espor – 1907 Fenerbahçe Espor karşılaşması saat 14:00’da başladı. 

2021 Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi mücadeleleri kaldığı yerden devam ediyor. 9 hafta boyunca süren uzun lig macerasının ardından 6 takım mevsim mücadelelerinde finale ulaşmak için ter dökecek. Çeyrek Final aşamasının ilk karşılaşması ise NASR Sports ile 1907 Fenerbahçe Espor arasında oynanacak ve bu karşılaşma ile çeyrek final karşılaşmalarına start verilmiş olacak. 

Lig aşamasını zirvede tamamlayan Papara SuperMassive ve hemen ardından ligin 2. Sırasında yer alan fastPay Wildcats Mevsim Finallerine doğrudan Yarı Final’den başlayacak. Bugün ve yarın oynanacak olan Çeyrek Final mücadeleleri sonrasında karşılaşmalardan galip ayrılan takım yarı final mücadelelerinde bu iki takımla eşleşecek. 

Saat 14:00’da başlayan Çeyrek Final ilk mücadelesi olan NASR Sports ve 1907 Fenerbahçe Espor mücadele şu anda 0-2 1907 Fenerbahçe Espor’un önde olmasıyla devam ediyor. 

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Çeyrek Final Mücadeleleri

  • 3 Nisan Cumartesi: NASR Esports – 1907 Fenerbahçe Espor
  • 4 Nisan Pazar: Galatasaray Esports – Dark Passage

vodafone-freezone-sampiyonluk-ligi-kis-mevsimi-ceyrek-final-mucadeleleri-basladi

NASR Esports 

2021 VFŞL Kış Mevsimi’ni 3. Sırada tamamlayan NASR Sports ilk haftada 1907 Fenerbahçe Espor ve Beşiktaş Espor’u yenmeyi başarmıştı. Takımın özellikle ilk haftanın sonunda ortaya koyduğu bu başarı takımın lige hazır olduğunu düşündürmüştü ancak sonraki haftalarda takım inişli çıkışlı bir performans sergilemişti. 

1907 Fenerbahçe Espor

2021 VFŞL Kış Mevsimi’ni 6. Sırada tamamlayan Fenerbahçe, özellikle son haftada aldığı iki galibiyet ile kendisini çeyrek finale atmayı başardı. Lig aşamasını 9 galibiyet 10 mağlubiyet ile tamamlayan 1907 Fenerbahçe Espor, bugün gösterecekleri mücadele ile belki de lig aşamasında son gösterdiği mücadelenin devamını bizlere seyrettirecek. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al