1 dk. Serkan KÖSE 24.03.2021

Watch Dogs Legion Oyunu Bu Hafta Sonu Ücretsiz Olarak Oynanabilecek!

Ubisoft’un sevilen oyunlarından birisi olan Watch Dogs Legion oyunu, bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanabilecek. Oyunun ön yüklemesi bugün açılacak. 

Fransa merkezli oyun stüdyosu Ubisoft, Watch Dogs : Legion’ın 25 – 29 Mart tarihleri arasında Xbox One, Xbox Series XS, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformu için Epic Games Store ile Ubisoft Store’da ücretsiz olarak oynanabileceği açıklanmadı. Watch Dogs Legion’ın ön yüklemesi Çarşamba günü başlayacak. 

Watch Dogs Legion ücretsiz hafta sonu deneme sürümünde tüm karakterler ekibe katılabilecek ve tüm açık dünya aktivitelerine yine ücretsiz olarak ulaşabilecek. Oyuncular ücretsiz oynama süresi boyunca oyunda Skye Larsen görevine kadar ilerleyebilecek. 

Watch Dogs Legion Oyunu İndirim Fırsatları 

Xbox: 23 Mart – 15 Nisan – Standart ve Ultimate sürümlerinde% 50 indirim.

PlayStation: 24 Mart – 31 Mart – Standart ve Ultimate sürümlerinde% 50 ve sezon geçişinde% 25 indirim

Windows PC’de Ubisoft Store: 18 Mart – 9 Nisan – Standart, Gold ve Ultimate sürümlerinde% 50 ve sezon geçişinde% 25 indirim

Windows PC’de Epic Games Store: 25 Mart – 8 Nisan – Standard, Gold ve Ultimate sürümlerinde% 50 ve tüm sezon geçişlerinde% 25 indirim

Stadia: 25 Mart – 29 Mart tarihleri arasında Standard, Gold ve Ultimate sürümlerinde% 50 indirim ve sezon geçişinde% 25 indirim.

watch-dogs-legion-bu-hafta-sonu-ucretsiz-olarak-oynanabilecek

Oyunun yapımcısı olan Ubisoft ayrıca oyun için ücretsiz lansman sonrası içeriğin ayrıntılarının yanı sıra tek oyunculu ve çevrimiçi modlarda sezon geçişi için yeni özel içeriklerin detaylarını paylaştı. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al