1 dk. Serkan KÖSE 13.10.2021

Wild Rift Lonca Sistemi Tanıtıldı

Mobil platformlar arasında en çok oynanan  oyunlardan birisi olan Wild Rift yeni özelliklerle güncellenmeye devam ediyor. 

Riot Games’in sevilen oyunlarından birisi olan League of Legends: Wild Rift oyununa lonca sistemi eklendi. Lonca sistemi ile birlikte oyuncular özelleştirilebilen profillere, sosyal bilgi akışlarına ve çok daha fazlasına ulaşabiliyor. 

Wild Rift Lonca Sistemi 

LONCA ADI

Her loncanın tam, resmi adı. Unutma, birden çok lonca aynı adı taşıyabilir. Belirli bir loncayı ararken, onları ayırt etmek için kullanabileceğin başka bir şey var…

LONCA ETİKETİ

TSM, T1, RNG, FNC… en büyüklerden biri olmak için birkaç harf yeter.

Yukarıdaki örnekte gördüğün profesyonel takım adı kısaltmaları gibi etiketler de loncaların süperliklerini 2-5 karakterlik bir kısaltmayla yansıtabilmelerini sağlar. Ama lonca isminin seni kısıtladığını düşünme sakın! Lonca adında ve lonca etiketinde hiçbir ortak karakter olmak zorunda değil. Lonca etiketleri aynı zamanda arayıp bulmak istediğin loncayı aramanın tek yolu.

LONCA SİMGESİ

Loncanın logosu işlevini gören lonca simgeleri, herkese açık aramalarda lonca etiketinin yanında ve oyun içinde lonca plaketinin üstünde görüntülenir. Loncalar büyüyüp ilerleme kaydettikçe kullanabilecekleri yeni simgeler açarlar.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al