1 dk. Serkan KÖSE 04.01.2022

Witcher Dizisi Oyunun Popülerliğini Artırdı

Dünyaca ünlü internet televizyonu Netflix, bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda popüler Witcher serisinin ikinci sezonunu yayınlamıştı. Sevilen Witcher evreni hatırlatmak adına kitaplarla başlayıp, CD Projeckt RED geliştiricisiyle oyun sektörüne de giriş yapmıştı. CD Projeckt imzalı The Witcher oyun serisinin en sevileni tartışmasız “The Witcher 3: Wild Hunt” olmuştu. The Witcher dizisinin ilk sezonunun yayınlandığı aylarda olduğu gibi ikinci sezonun yayınlanmasıyla birlikte serinin üçüncü oyunun popülerliği yeniden artmış durumda. Ocak 2019 tarihinde Netflix üzerinde yayınlanan ilk sezonla birlikte oyun en yüksek oyuncu sayısına ulaşmıştı.

The Witcher 3 Steam Üzerinde Eşzamanlı Olarak 79.000 Kişiye Ulaştı

Oyunun yayınlama tarihi neredeyse 6 yıla yaklaşıyor. Oyunun eşzamanlı olarak oynanma rekoru ilk çıktığı yıllarda 90 bine yakın bir sayıyla kırılmıştı. En son 2019 Ocak ayında dizinin etkisiyle birlikte 100 bine yakın eşzamanlı oynanma rekorunu geliştiren The Witcher 3, 23 Aralık 2021 tarihinde 78,592 olarak görüntülendi.

The Witcher 3: Wild Hunt, Steam’in geleneksel Kış İndirimlerinde bulunuyor. Oyunun Wild Hunt paketi 11,99₺ olarak satışta. The Witcher 3: Game Of The Year sürümü ise 14,99 ₺ olarak elde edilebiliyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al