1 dk. Serkan KÖSE 23.11.2021

Worlds 2022 Dünya Şampiyonası Şehirleri Duyuruldu

Riot Games yanlışlıkla yayınladığı bir video ile Worlds 2022’nin gerçekleşeceği şehirleri duyurdu. 

Riot Games’in videosu kısa bir süre önce yayınlandı ve yayınlanmasının ardından yine kısa bir süre içinde video gizliye alındı. Fakat bu videonun yayında kaldığı süre bile takipçilerin heyecanlanmasına yetti. LoLEsports resmi sayfasında da yayınlanan bilgilere göre Worlds 2022 şehirleri belli oldu. 

Worlds 2022 Şehirleri

2022 Dünya Şampiyonası yapılan bu yanlışlıkla sızdırmaya göre Kuzey Amerika’da gerçekleşecek. Sızdırılan şehirler ise New York, San Francisco, Toronto ve Mexico City. Etkinlik grup aşamasından finallere kadar Kuzey Amerika’da oynanacak. 2016 yılından itibaren ilk defa Kuzey Amerika’da oynanacak olan Worlds etkinliği, Meksika için de bir ilk olarak. 

Hatırlanacağı üzere 2020 Dünya Şampiyonası sadece Şangay‘da düzenlenmişti. Aslında planlanan ise beş şehirlik bir Çin turuydu. 2021 Dünya Şampiyonası da normal şartlarda Şangay, Qingdao, Wuhani Chengdu ve Shenzen‘de yapılacakken pandemi nedeni ile İzlanda‘nın Reykjavik kenti ile sınırlandırılmıştı.

Riot Games, 2022 Worlds etkinliğinin seyircili olup olmayacağını ise henüz açıklamadı. Şehirlerin durumuna göre etkinliğin seyircili oynanma ihtimali bulunuyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al