1 dk. Serkan KÖSE 16.12.2021

Xbox Game Pass PC İsminde Değişiklik Yapıldı

Microsoft’un popüler servislerinden birisi olan Xbox Game Pass hem Xbox hem de Windows PC tarafında kullanılabiliyor. Microsoft tarafından yapılan yeni açıklama ile birlikte Xbox Game Pass servisinin PC ismi değişti.

Özellikle ülkemizde oyunların fiyatının yüksek olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, ülkemizde oyun oynamak artık bir lüks haline gelmişti. Oyunculara genelde düşük fiyattan oyunlar sunan Steam platformunda yer alan oyunların fiyatları da artmıştı.

Bu bağlamda oyuncular için Microsoft’un Xbox Game Pass servisi oyuncular için vazgeçilmez bir servis olarak karşımıza çıkıyor. Microsoft’un Xbox markasını öne çıkartmak adına servisi Xbox Game Pass olarak Xbox platformunda sunuyordu. Servisin PC platformundaki ismi ise Xbox Game Pass PC olarak geçiyordu.

Xbox Game Pass PC İsmi Değişti

Yazılım devi tarafından yapılan yeni açıklamaya göre Xbox Game Pass PC ismi PC Game Pass olarak değişti. Microsoft bu isim değişikliği ile Game Pass abonelerine daha net bir isimlendirme sunuyor.

PC Game Pass servisinde sadece isim değişikliği yapılmış durumda. Servisin isim değişikliği sonrasında servis içeriğinde ise herhangi bir değişiklik yapılmadı. PC Game Pass üyeliği ülkemizde aylık olarak 29,99 ₺ karşılığında satın alınabiliyor. PC Game Pass kullanıcıları Microsoft’un servise eklediği oyunların yanında Electronic Arts’ın oyun kütüphanesi olan EA Play’e de erişim sağlayabilecek.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al