1 dk. Serkan KÖSE 10.08.2021

Xbox Gamescom’a Katılacağını Açıkladı

Microsoft’un oyun markası olan Xbox, Gamescom’a resmen katılacağını açıkladı. 

Koronavirüs pandemisiyle birlikte bilindiği üzere fuarlar da online olarak düzenleniyordu. Oyun dünyasının önemli etkinlikleri de koronavirüs pandemisi nedeniyle online olarak düzenleniyordu. Bu oyun fuarları etkinliğinde E3 ve Gamescom yer alıyor. Bu yıl gerçekleşen E3 2021 fuarını geride bıraktık ve sırada ise Gamescom 2021 fuarı var. Geçtiğimiz haftalarda Gamescom 2021’e katılacak olan isimler belli olmuştu. Şimdi ise Xbox tarafından bir haber geldi. 

Xbox Sunumu 24 Ağustos Tarihinde

Twitter üzerinden açıklama yapan Xbox, resmi duyurusuna göre 24 Ağustos tarihinde Türkiye saati ile 20:00’da bir sunum yapacak. Sunumda hangi oyunların gösterileceği ise şimdilik açıklanmadı. Yine de bu etkinlikte yeni oyunların gösterimi yerine yaklaşan yeni oyunlardan yeni görüntülerin paylaşılacağını düşünüyoruz. 

Gamescom 2021 ise 25 Ağustos tarihinde başlayacak ve 27 Ağustos tarihinde sona erecek. Xbox’ın en büyük rakibi ve oyuncuların da sunum beklediği PlayStation ise tıpkı E3’e katılmadığı gibi Gamescom’a da katılmayacak gibi görünüyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al