2 dk. Esporlab 01.04.2020

Xbox Live Gold Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları

Birçok Xbox kullanıcısı, her ay Microsoft tarafından açıklanacak Xbox Live Gold oyunlarını merak ediyor. Microsoft, Nisan ayı için harika oyunlar açıkladı ve Xbox Live Gold oyuncuları, bu oyunları beğeniyle karşıladı. Şimdi Xbox Live Gold nisan ayı ücretsiz oyunları hangileri, hep beraber bakalım.

Xbox Live Gold Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları

Her olduğu gibi bu ay da 4 oyun paylaşan Microsoft, bu oyunları iki farklı kullanıcıya hitap ederek paylaşıyor. 2 oyun, hem Xbox One hem de Xbox 360 kullanıcıları tarafından oynanabiliyor. Diğer 2 oyun ise, sadece Xbox One kullanıcıları tarafından oynanabiliyor. Nisan ayı boyunca ücretsiz oyunların keyfine varacak Xbox kullanıcıları için oyunlara yakından bakalım.

Toybox Turbos (16 Nisan / 30 Nisan) – Xbox 360 ve Xbox One

Ücretsiz erişilebilecek Toybox Turbos, araç toplama ve bu araçları geliştirme oyunu diyebiliriz. Mayın, silah ve çeşitli güçlendirmeleri kullanarak güçlendirdiğiniz araçlar ile doyasıya yarışabilirsiniz. Toybox Turbos, 2014 yılında Codemasters tarafından piyasaya sürülmüş ve halen aktif oyuncu barındıran oyunlardan biridir. Birçok farklı özelleştirme olduğu için eğlenerek oynayabileceğiniz oyunlar arasında yer alıyor.

Fable Anniversary (1 Nisan / 15 Mayıs) – Xbox 360 ve Xbox One

Oldukça eski bir oyun olan Fable Anniversary, aksiyon ve rol yapma oyunudur. Birçok kişi tarafından beğenilmeyen oyun, kendi kitlesini oluşturmuştur. 2004 yılında piyasaya sürüldüğü için oyunda yer alan grafikler, sizleri memnun etmeyebilir.

project-cars-2-xbox-live-gold

project-cars-2-xbox-live-gold

Project Cars 2 (1 Nisan / 30 Nisan) – Xbox One

Sadece Xbox One’a gelecek Project Cars 2, oldukça eğlenceli bir araba yarış oyunu. 2017 yılında piyasaya sürülen oyun, halen göze güzel gelen grafikleri sayesinde birçok kişi tarafından oynanıyor.

Knights Pen and Paper Bundle (16 Nisan / 15 Mayıs) – Xbox One

Oyunların bazıları, mayıs ayına sarkabiliyor. Bu da oyunun nisan ayının ortasından yayınlanacak olmasından kaynaklanıyor. RPG oyunlar arasında yer alan bu oyun, aksiyon seven oyuncular için oldukça uygun. Oyunda yer alan tuzaklar ve canavalar, oyunun sürükleyici olmasını sağlıyor. Eski grafik barındıran oyunlar seviyorsanız, bu oyun tam size göre.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al