2 dk. Esporlab 31.01.2020

Xbox Live Gold Şubat Ayı Ücretsiz Oyunları

Xbox Live Gold üyesi olan herkes, her ay ücretsiz oyunları oynama hakkına sahip oluyor. Bu özellik PlayStation’un Plus üyeliğine benziyor. İki konsolun geliştiricileri, her ay düzenli olarak bazı oyunları indirime sokuyor veya ücretsiz oynama hakkı veriyor. Bu sayede hem premium üyeliklerden para kazanmak hedefleniyor hem de online oyuncu sayısı arttırılmak isteniyor. Xbox Live Gold üyeliğiniz var ise, birazdan belirteceğimiz listede yer alan oyunları, belirli tarihlerde ücretsiz oynayabileceksiniz. 1 Şubat ile 15 Mart tarihleri arasında ücretsiz oynanabilecek oyunlar, tüm Xbox sahiplerine yarıyor diyebiliriz.  Xbox’un geliştirdiği uyumluluk sistemi ile Xbox One, Xbox 360 ve Xbox One X kullanıcıları, listede yer alan oyunları oynayabilecek. Lafı daha fazla uzatmadan, Xbox Live Gold şubat ayı ücretsiz oyunları listemize geçelim.

Xbox Live Gold Şubat Ayı Ücretsiz Oyunları

Listede dikkat çeken ve fazla oyuncu kitlesi olan oyunlar yer alıyor. Xbox’un bu sayede gelir elde edeceği ve yeni oyuncular kazanacağı belli diyebiliriz. Listenin en dikkat çeken oyunlar; Call of Cthulhu ve TT Isle of Man. Bu oyunlar dikkat çekme sebebi ise; diğer oyunlara göre daha pahalı olması. Microsoft, bu sayede birçok oyuncuya hitap etmeyi hedefliyor. Ayrıca listede yer alan oyunlar, belirli tarihlerde ücretsiz olarak oynanabilecek. Oyunlar, şubat ve mart aylarına dağılmış durumda. Oyunların ücretsiz oynanabileceği tarihleri de sizlerle paylaşacağız.

xbox-live-gold

xbox-live-gold

– Star Wars Battlefront (9.99 Dolar) Xbox One ve Xbox 360, 16 – 29 Şubat
– Fable Heroes (9.99 Dolar) Xbox One ve Xbox 360, 1 – 15 Şubat
– Call of Cthulhu (39.99 Dolar) Xbox One, 16 Şubat – 15 Mart
– TT Isle of Man (59.99 Dolar) Xbox One, 1 – 29 Şubat

Dün, PlayStation Plus’un bu ay ücretsiz sunacağı oyunlardan bahsetmiştik. PlayStation Plus şubat ayı ücretsiz oyunları için buraya tıklamanız yeterli olacak.

Düzenli olarak ücretsiz olan ya da indirime giren oyunları, derleyip sizler ile paylaşıyoruz. Ücretsiz oyunları ve güncel oyun haberlerini kaçırmamak için bizi tüm mecralardan takip edebilirsiniz. İyi oyunlar !

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al