1 dk. Serkan KÖSE 08.08.2021

Xbox Oyun Konsollarına Gece Modu Geliyor

Yazılım devi Microsoft’un oyun konsolu markası olan Xbox’a oyuncular için faydalı olabilecek önemli bir özellik geliyor. Yeni güncelleme ile birlikte Xbox’a gece modu geliyor. 

Microsoft’un Windows işletim sistemi ve Xbox için sunmuş olduğu Insider Program ile birlikte kullanıcılar pek çok geliştirme aşamasında olan özelliği deneyebiliyor ve bu özelliklerle ilgili geri bildirimleri Microsoft’a iletebiliyordu. Xbox’ın Insider Programı’nın Alpha Ekip – Ahead kısmına eklenen yeni bir güncelleme ile birlikte oyuncular Xbox oyun konsollarında gece modunu kullanabiliyor. 

Gece modu ile birlikte Xbox kullanıcıları ekran parlaklığını azaltma, Xbox kontrolcüsünün ışığını kısma ve sarı ışık filtresi gibi özelliklere sahip olabiliyor. Xbox kullanıcıları ayrıca güç düğmesindeki ışığı da tamamen kapatabiliyor. Gece modu ile birlikte oyuncular Xbox oyun konsollarında karanlık temaya geçiş yapıp HDR özelliğini de kapatabiliyor. 

Microsoft’un Xbox’a getireceği gece modu üzerinde uzun mesai harcadığını söyleyebiliriz. Oyuncular gece modu özelliklerini aç – kapat yerine kendilerine göre kişiselleştirebiliyor. Kullanıcılar ayrıca gece modunu istedikleri saatler içerisinde otomatik olarak açılıp kapanmasını da sağlayabiliyor. Xbox gece modu şimdilik Xbox Insider kullanıcıları için sunulmuş olsa da ilerleyen günlerde bu güncellemenin tüm Xbox kullanıcıları için sunulması bekleniyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al