2 dk. Serkan KÖSE 18.03.2021

Xbox Oyunları Yeni Güncelleme İle Artık Çok Daha Hızlı İndirilebilecek!

Xbox oyunları artık çok daha hızlı indirilebilecek. Peki Xbox oyuncularının en büyük sorunu olan yavaş indirme nasıl çözülecek?

Microsoft’un sevilen oyun konsolu Xbox’ın kullanıcılarının en büyük sorunlarından birisi de oyunların çok yavaş inmesiydi. Görünen o ki Microsoft bu sorunu çözmek için önemli bir adım atıyor. Güncelleme ile Xbox oyunları çok çabuk inecek. 

Bilindiği üzere dünyanın her anlamda dijitalleşmesiyle birlikte elbette ki oyuncuların da pek çok konuda bu değişiklikten yararlandığını görüyoruz. Ülkemizde olmasa da dünya genelinde kullanıcılar daha kaliteli internete kavuşabiliyor. Özellikle son dönemde oyunların boyutlarının artmasıyla birlikte kullanıcıların oyunlarını bir o kadar hızlı indirmesi çok daha önemli bir hal alıyor. Microsoft’un Xbox tarafında ise bu indirme hızı önemli bir sorun teşkil ediyor. Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre bu durum kısa süre içerisinde son bulacak. 

xbox-oyunlari-artik-cok-daha-hizli-indirilebilecek

Microsoft’un Xbox Engineering bölümünün başındaki isim olan Eden Marie, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Xbox oyun konsollarında oyunların daha hızlı indirilebildiği bir sistemin müjdesini verdi. Kısa süre içerisinde yayınlanacak olan bu güncelleme ile birlikte Xbox Series ve Xbox One oyun konsolu sahipleri indirme hızları düşmeden oyun oynamaya devam edebilecek. 

Xbox Oyunlarını Daha Hızlı İndirecek Güncelleme Geliyor!

Xbox sahipleri oyun oynarken, oyunun çevrimiçi özellerinlerini kesintisiz olarak kullanabilmesi için indirme hızını otomatik olarak kaybediyordu. Yeni güncelleme ile birlikte  bu durum değişecek ve kullanıcılar oyunu askıya alabilecek ve indirme hızlarında herhangi bir kayıp yaşamadan, indirme yapabilecek. Bununla birlikte oyunlarda oynanabilir olacak kullanıcılar bu sistemi açıp kapatabilecek. 

Microsoft’un bu özelliği getireceği güncellemeyi ne zaman yayınlayacağı şimdilik bilinmiyor. Söz konusu özellik geldiği zaman, “Oyunumu askıya al” seçeceğine tıklamak yeterli olacak. Xbox kullanıcıları bu özellik sayesinde çok daha iyi bir konsol deneyimi yaşayabilecek. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al