1 dk. Serkan KÖSE 25.11.2021

Xbox Özel Oyunu Olacağı Açıklanan Twelve Minutes PlayStation Ve Switch Platformuna Çıkacak

Yayıncılığını Annapurna Interactive’in yaptığı ve geliştiriciliğini ise Nomada’nın üstlendiği interaktif gerilim oyunu Twelve Minutes, PlayStation ve Switch için duyuruldu.

Xbox konsollarına özel olacağına dair reklamlarını gördüğümüz ve bir süre boyunca Xbox özel oyunu olarak kalan Twelve Minutes, aynı zamanda çıkış yaptığı günde Xbox’ın en çok kullanılan servislerinden birisi olan Xbox Game Pass servisine de eklenmişti.

Oyun PlayStation Ve Switch’e İlerleyen Günlerde Gelecek

Yapılan açıklama ile birlikte oyun 7 Aralık tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve Nintendo Switch platformuna eklenecek. Oyunun tanıtım yazısını ve PlayStation fragmanını ise haberimizin sonunda bulabilirsiniz.

Twelve Minutes Tanıtım Yazısı

TWELVE MINUTES, tıkla-sürükle arayüzüyle kolay erişilebilir, tepeden bakışlı ve gerçek zamanlı bir etkileşimli gerilim oyunu. Karınla baş başa geçirmeyi planladığın romantik akşam, evini basıp karını cinayetle suçlayan ve seni döve döve öldüren bir polis dedektifi yüzünden kâbusa dönüşür…

Her şeyin bittiğini sandığın an kendini tam da hayatını kâbus eden dehşetin kapına dayandığı ana geri dönmüş bulursun. ON İKİ DAKİKA süren bir zaman döngüsünde sıkıştın kaldın ve artık aynı dehşeti defalarca ve defalarca yaşamak zorundasın…

Ta ki başına geleceklerin bilgisini kullanarak düğümü çözmenin ve döngüyü kırmanın bir yolunu bulana kadar.

CİNNET’in kâbusumsu gerilimi, ARKA PENCERE’nin klostrofobisi ve MEMENTO’nun parçalı yapısı TWELVE MINUTES oyununda harmanlanıyor. Oyunu James McAvoy, Daisy Ridley ve Willem Dafoe gibi yıldızlar seslendiriyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al