1 dk. Serkan KÖSE 09.06.2021

Xbox Özel Oyunu The Medium PlayStation’a Geliyor

Konsol tarafında Xbox’a özel oyun olan psikolojik korku türünün başarılı örneklerinden birisi olan The Medium PlayStation 5 oyun konsolu için derecelendirildi.

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Layers of Fear, Observer ve Blair Witch gibi başarılı oyunların da geliştiricisi olan Bloober Team’in üstlendiği yeni psikolojik korku oyunu The Medium PlayStation 5 oyun konsoluna geliyor.

20 Ocak 2021 tarihinde Xbox Series S / Xbox Series X ve PC oyun konsolu için çıkışını gerçekleştiren korku oyunu The Medium, Entertainment Software Rating Board için ESRB tarafından PlayStation 5 oyun konsolu için derecelendirildi. Elbette küçük bir olasılık olsa da bu derecelendirilmenin yanlışlıkla yapılmış olma ihtimali de bulunuyor. Ancak çok büyük bir ihtimalle oyunun PlayStation 5 oyun konsolu için çıkış yapabileceğini söyleyebiliriz.

The Medium oyununun PlayStation 5 sürümünü E3 fuarında görebiliriz. The Medium daha öncesinde Layers of Fear, Observer ve Blair Witch gibi oyunların geliştiricisinin yaptığı psikolojik korku türündeki bir oyun.

Şu anda PC ve Xbox Game Pass servisinde yer alan oyunun fragmanını ise yazımızın sonundan izleyebilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al