1 dk. Serkan KÖSE 01.12.2021

Xbox Series Türkiye Fiyatları Yeniden Zamlandı

Yazılım devi Microsoft’un geçtiğimiz yıl duyurusunu yaptığı yeni nesil oyun konsolları Xbox Series S ve Xbox Series X modellerinin fiyatlarına zamlar yapılmaya devam ediyor.

Kısa bir süre önce Xbox Türkiye Xbox Series X ve Xbox Series S modellerinin fiyatına zam yapmıştı. Yapılan bu zam sonrasında Xbox Series S modelinin fiyatına ek bir zam daha zam yapılmıştı.

Xbox Series Türkiye Fiyatına Yeni Zam

Xbox Series X ve Xbox Series S modellerinin fiyatlarına bir kere daha zam yapıldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan zamlar sonrasında Xbox Series S modelinin Türkiye fiyatı 5 bin ₺’ye yaklaşmış ve Xbox Series X modelinin Türkiye fiyatı ise 10 bin ₺’ye yaklaşmıştı. Yapılan zamlar, TL’nin değer kaybı için yeterli olmadı ve yeni bir zam daha yapıldı.

Yapılan yeni zamlar sonrasında Xbox Series S modelinin Türkiye fiyatı 7 bin ₺ olurken Xbox Series X modelinin Türkiye fiyatı ise 12 bin ₺ oldu. Yapılan zam boyutunun çok üzücü olduğunu söyleyebiliriz çünkü her iki konsol için de ciddi zamlar yapılmış durumda.

Sony Türkiye henüz PlayStation için fiyat güncellemesine gitmemiş olsa da stok sıkıntısı nedeniyle konsol bazı yerlerde 15 bin ₺ gibi fiyatlara satılıyor. Türkiye’de vatandaşların artık oyun oynaya bilmesi için ekonomik durumunun çok iyi olması gerekiyor zira asgari ücretle çalışan bir vatandaşın zorunlu harcamaları sonrasında geride kalan para ile bir oyun konsolu alması imkansız.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al