1 dk. Serkan KÖSE 21.12.2021

Xbox Series X ve Xbox Series S Türkiye Fiyatı Zamlanmaya Devam Ediyor

Yazılım devi Microsoft’un geçtiğimiz yıl duyurusunu yaptığı Xbox Series X ve Xbox Series S oyun konsollarının dünya genelinde fiyatı değişmiyor olsa da ülkemizde fiyatı sürekli olarak artıyor. Xbox Series X ve Xbox Series S fiyatlarına yeni bir zam daha geldi. Geçtiğimiz ay bilindiği üzere Xbox’ın yeni nesil oyun konsolları olan Xbox Series X ve Xbox Series S oyun konsollarının Türkiye fiyatlarına yeni zam geldi.

Microsoft Türkiye, Xbox oyun konsollarının Türkiye fiyatlarına zam yap yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Xbox Series X ve Xbox Series S oyun konsollarının Türkiye fiyatları zamlanmış ve Xbox Series S modelinin fiyatı 7 bin TL olurken Xbox Series X oyun konsolunun fiyatı ise 12 bin TL’ye kadar çıkmıştı.

Xbox Series Konsollarına Yeni Zam

Ülkemizde TL’nin diğer dolar kurlarına göre hızla değer kaybetmesiyle birlikte neredeyse tüm ürünlerin fiyatı yükseliyor. Kısa bir süre önce Xbox Series X ve Xbox Series S modellerine gelen zammın ardından Xbox Series X ve Xbox Series S modellerine yeni bir zam geldi. Yapılan zam sonrasında Xbox Series X modelinin yeni fiyatı 15.568 TL olurken, Xbox Series S modelinin fiyatı ise 9.006 TL oldu.

Xbox’ın yeni nesil oyun konsollarının fiyatının artması PlayStation 5 fiyatlarını da arttırdı. Henüz PlayStation Türkiye tarafından bir zam haberi gelmemiş olsa da konsolun fiyatı çeşitli internet sitelerinde 16 – 17 bin TL’ye çıkmış durumda.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al