2 dk. Serkan KÖSE 26.12.2021

Xbox Series X ve Xbox Series S Türkiye Fiyatına İndirim Geldi

Yazılım devi Microsoft’un geçtiğimiz yıl duyurusunu yaptığı yeni nesil oyun konsolları Xbox Series X ve Xbox Series S modellerinin Türkiye fiyatına indirim geldi. Xbox Series modellerinin Türkiye fiyatına yapılan zamlar sonrasında yapılan indirimle birlikte modellerin fiyatı eski haline dönmedi.

Microsoft Türkiye bilindiği üzere son zamanlarda Xbox Series X ve Xbox Series S modellerinin fiyatlarına yaptığı zamlarla gündeme geliyordu. Türk Lirası’nın dolar başta olmak üzere diğer para birimlerine karşı aşırı değer kaybetmesiyle birlikte ülkemizde her ürünün fiyatının arttığı dönemde yeni nesil Xbox oyun konsollarının fiyatı da sürekli olarak artmıştı. Türk Lirası’nın değer kazanmaya başlamasıyla birlikte pek çok kişi yapılan zamların geri alınmasını beklerken firmalar yapılan zamları geri almaya başladı. Yapılan indirimler ne yazık ki pek çok kişiyi tatmin etmiyor.

Xbox Series Modellerinin Türkiye Fiyatına İndirim Yapıldı

Microsoft’un yeni nesil oyun konsolları olan Xbox Series X ve Xbox Series S modellerinin fiyatı geçtiğimiz haftalarda sırasıyla 10 bin ₺ ve 5 bin ₺ olarak güncellenmişti. Microsoft Türkiye daha sonrasında Türk Lirası’nın değer kaybetmeyi sürdürmesiyle birlikte konsollarının fiyatını sırasıyla 15.568 ₺ ve 9.006 ₺ olarak güncellemişti.

Son günlerde TL’nin değer kazanmaya başlamasıyla birlikte Microsoft Türkiye Xbox Series modellerinin Türkiye fiyatında indirime gitti. Yapılan indirimle birlikte Xbox Series X modelinin fiyatı 11.413 ₺ olurken Xbox Series S modelinin fiyatı ise 6.528 ₺ oldu. Xbox Series modellerinin fiyatına indirim gelmiş olsa bile konsolların bu fiyatla satın alınması yine ülkemizdeki pek çok kişi için çok zor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al