2 dk. Esporlab 01.02.2020

Xbox’ın Açığını Bul ve 20.000 Dolar Kazan!

Birçok teknoloji firması, son zamanlarda güvenlik açıklarına yoğunlaştı. Bu konu, firmalar için çok önemli. Güvenlik açıkları sebebi ile birçok kişi, bilgilerini çaldırabilir veya sisteme zarar verilerbilir. Tüm bu kötü durumların önüne geçmek isteyen dev firmalar, bazı etkinlikler düzenlemeye başladı. Bu etkinlikler sırasında güvenlik açığı bulan kişiler, belirlenen para havuzundan ödül alma hak kazanıyor. Ülkemiz dahil birçok ülkede bu yolu izleyen firmalar, resmi internet sitelerinden etkinliği duyuruyorlar. Apple, Microsoft, Samsung, Steam gibi yüzlerce firma, bu şekilde para dağıtıyor. Bunlara bir yenisi daha eklendi ve Microsoft, Xbox’da açık bulana 20.000 dolar vereceğini açıkladı. Bu şekilde para kazanmak için sadece etkinliklere katılmanıza gerek yok, günlük olarak açık arayabilir ve bunu firmalara sunabilirsiniz. Bunu öğrenen firmalar, açık için size para teklif edeceklerdir.

Xbox’ın Açığını Bul ve 20.000 Dolar Kazan!

Açık bulmak ve para kazanmak için yapmanız gerekenler çok basit. İlk olarak Xbox’ın resmi sitesinden üye olmanız ve daha sonra test hesabı oluşturmanız gerekiyor. Bu aşamadan sonra testlere başlayabilir ve bulduğunuz açıklar için para kazanabilirsiniz.

Bulunan her açık için 20.000 dolar ödenmeyecek. Açığın seviyesine ve vereceği zarara göre 500 dolar ile 20.000 dolar arasında para ödenecek. Xbox Bounty Program olarak adlandırılan bu etkinlik, ücretli Xbox üyeliği istememektedir fakat üyeliğinizin olması daha hızlı işlem yapabilmenizi sağlayacaktır. Bu sebep ile kısa süreli üyelik satın alabilirsiniz. Bunun dışında Xbox hesabının olması zorunlu mu? şeklinde sorular sorulmaktadır. Hayır, etkinliğe katılmak için Xbox hesabınızın olması zorun değil.

Ödüllerin Microsoft tarafından dağıtılacağını belirtmekte fayda var. Etkinliğin ne kadar süreci belli olmadığı için elinizi çabuk  tutsanız iyi olur. Etkinlik sonrasında bulacağınız bir açık için belirtilen miktarlar dışında ödeme yapılabilir.

Birçok firmanın bu şekilde etkinlik düzenlediği ve etkinlik dışında açıklar için para ödediğini söylemiştik. Xbox’ta açık bulamazsanız, diğer konsol veya teknoloji markalarına uğrayabilirsiniz. Buralardan bulacağınız açıklar için ödenecek ücret, hayatınızı bile kurtarabilir. Bu şekilde haberlerin gelmesi için bizi takip etmeyi unutmayın, iyi oyunlar !

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al