1 dk. Serkan KÖSE 22.03.2021

Yayıncı Saniye Twitch Üzerinden Ban Yedi!

Yayıncı Saniye Twitch üzerinden ban yedi. Peki Saniye Twitch üzerinden ne kadar süre ile banlandı?

Twitch üzerinden yaptığı yayınların yanında YouTube kanalı üzerinden paylaştığı videolar ile de kısa süre içerisinde tanınan Saniye, kısa bir süre önce Twitch üzerinden ban yedi. Saniye’yi Twitch üzerinden takip eden kişiler Saniye’nin ne kadar süre ile Twitch üzerinden ban yediğini merak ediyor. 

Yayıncı Saniye Twitch Üzerinden Neden Ban Yedi?

Bir Twitch partneri olan Saniye, iddialara göre açtığı Twitch yayınında rastgele sohbet platformu olan Omegle’ye giriş yaptı. Karşısına çıkan birinin gösterdiği bir görüntü nedeniyle Twitch’in kurallarını ihlal eden Saniye, Twitch platformu üzerinden ban yedi. 

yayinci-saniye-twitch-uzerinden-ban-yedi

Bir günlük Twitch yasağını neredeyse tamamlayan Saniye, Twitch platformu üzerinden banlanmasının ardından Instagram hesabı üzerinden “sadece 1 gün yedim” mesajını paylaştı. Yaşanan bu olayın ardından SteamerBans gibi platformlar ve yayıncının takipleri de Twitter üzerinden paylaşımlarda bulundu. 

Yayıncının Twitch platformu üzerinde yer alan sayfasını ziyaret eden takipçileri ““Üzgünüz. Bir zaman makinesine sahip değilseniz bu içerik artık ulaşılamaz demektir.” iletisini görüyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al