1 dk. Serkan KÖSE 21.06.2021

Yeni Battlefield Öncesi Battlefield 4 Sunucuları Doldu

Battlefield 2042 oyununun duyurusu ardından Battlefield 4 sunucuları tamamen doldu.

Yayıncılığını Electronic Arts’ın üstlendiği ve geliştiriciliğini ise DICE’ın yaptığı yeni Battlefield 2042 oyunu geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Oyunun duyurusunun gerçekleştirilmesinin ardından eski Battlefield oyunu olan Battlefield 4 sunucuları tamamen doldu.

Battlefield 4 Sunucuları Doldu

Neowin tarafından yapılan habere göre Battlefield 2042 oyununun duyurusunun gerçekleşmesinin ardından oyuncular oyunun çıkışına aylar kala modern savaş oyunu olan Battlefield 4’e geri dönüş yaptı. Yapılan açıklamaya göre oyunun sunucuları doldu ve kısa süreli bazı aksaklıklar yaşanmaya başladı. EA topluluk yöneticisi olan Straatford, “Hem Battlefield 2042’ye hem de Battlefield 4’e olan ilgi bizleri şaşırttı. Özellikle ABD’nin bazı bölgelerinde bekleme sürelerinin oldukça uzun olduğunu öğrendik. Oyunun sunucu kapasitesini kısa süre içerisinde arttırdık. İyi oyunlar dileriz.” açıklamasında bulundu.

Elbette ki Battlefield 4 sunucularının tamamen dolmasının ana sebebi Battlefield 2042 oyununun duyurusu değil. Bilindiği üzere Amazon Prime Gaming aboneleri bu ay Battlefield 4 oyununa ücretsiz olarak sahip olmuştu. Yine de yeni Battlefield oyununun duyurusunun ardından Battlefield 4 oyununun daha popüler olduğunu söyleyebiliriz.

Son olarak Battlefield 2042, 23 Ekim 2021’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Battlefield 2042’den ilk görüntüleri yazımızın sonunda bulabilirsiniz.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al