1 dk. Serkan KÖSE 16.05.2021

Yeni Battlefield Oyununun Tanıtılacağı Tarih Belli Oldu

Yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olan yeni Battlefield oyununun tanıtılacağı tarih belli oldu. İşte oyunun tanıtılacağı tarih.

Hatırlanacağı üzere 22 Nisan tarihinde Battlefield resmi Twitter hesabından bir tweet paylaşılmış ve oyunun yakında tanıtılacağı açıklanmıştı. Serinin pek çok hayranı oyunun Mayıs ayı içerisinde tanıtılacağını düşünüyordu ki Battlefield resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan son tweete kadar.

Resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan tweet ile birlikte oyunun Haziran ayında tanıtılacağı görülüyor. GamesBeat’ten tanınnan başarılı gazeteci Jeff Grubb da, geçtiğimiz hafta yeni Battlefield açıklamasının Mayıs başından Mayıs ayının sonuna ya da Haziran ayının başına ertelendiğini iddia etmişti. Yapılan resmi açıklama ile birlikte bu iddianın da doğru olduğunu görüyoruz. Etkinliğin ertelenme nedenlerinden birisi de Haziran ayında gerçekleşecek olan E3 2021 etkinliğinin olabileceği söyleniyor. 12 – 15 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan E3 2021 etkinliğine EA Games’in katılıp katılmayacağı açıklanmamıştı.

Devasa bir ekip tarafından geliştirilen yeni Battlefield oyunu olacak olan Battlefield VI oyununun nasıl bir oyun olacağı milyonlarca oyuncu tarafından merak ediliyor. Oyunun tanıtımı için 1 ay daha beklemek zorundayız.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al