1 dk. Serkan KÖSE 04.08.2021

Yeni Call of Duty Mobil Oyunu Geliyor

FPS türü denilince akla gelen ilk oyunlardan birisi olan Call of Duty serisi bilindiği üzere geçtiğimiz yıllarda mobil cihazlara adım atmıştı. Serinin yeni mobil oyunu ise yolda.

Oyun severlerin en çok sevdiği oyun serileri arasında yer alan Call of Duty evreni genişlemeye devam ediyor. Call of Duty serisinin arkasında olan Activision bir süredir yeni ücretsiz Call of Duty oyunları çıkartıyordu. Özellikle mobil taraf için çıkarttığı Call of Duty oyununun çok sevilmesinin ardında şirket yeni bir mobil oyun üzerinde çalışmaya başlamıştı. 

Mobil İçin Yeni Call of Duty Oyunu

Kısa bir süre önce ortaya çıkan iş ilanları sonrasında Activision’ın başındaki isim olan Rob Kostich yeni mobil Call of Duty oyununu resmen açıkladı. Şimdilik henüz geliştirilmesine devam edilen oyunun nasıl bir oyun olacağı biliniyor. Daha öncesinde şirket tarafından yapılan bir açıklamada, şirket içi bir oyun stüdyosunun kurulduğu ve bu stüdyo için işe alımların yapıldığı açıklanmıştı. Stüdyo sonrasında ise “ilk projemiz Call of Duty markasının yeni bir oyunu olacak bu oyun mobil, konsol ve PC oyunları arasında deneyimi olan yeni yeteneklerin bulunacağı bir oyun olacak” denilmişti. 

Yeni oyununun çıkışa ve neler sunacağına dair elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor olsa da yeni oyunun Call of Duty Mobile oyunu gibi başarılı olacağını söyleyebiliriz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al