1 dk. Serkan KÖSE 12.08.2021

Yeni Call of Duty Oyunu Call of Duty Vanguard Oyunundan İlk Görseller Sızdırıldı

Yayıncılığını Activision’ın üstlendiği ve FPS türü sevenlerin yakından tanıdığı Call of Duty serisinin yeni oyunu ile ilgili detaylar ortaya çıkıyordu. Call of Duty’nin yeni oyunu ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı.

Yayıncılığını Fransa merkezli ünlü oyun stüdyosu olan Activision’ın üstlendiği Call of Duty serisinin yeni oyunu ile ilgili uzun bir süredir yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyun ile ilgili ilk görseller sızdırıldı. 

Sızdırılan görsellerde oyun içinden ne yazık ki bir görsel göremiyoruz ancak oyunun kapak tasarımı, sürümleri ve açık beta gibi bazı önemli detayları öğrenebiliyoruz. Özellikler oyunun ismi de sızdırılan bu görsellerle birlikte ortaya çıkmış oldu. Oyunun ismini aktaracak olursak yeni Call of Duty oyununun ismi Call of Duty Vanguard olacak. Ayrıca oyun pek çok kişinin tahmin ettiği gibi İkinci Dünya Savaşı atmosferine sahip ve özellikle Pasifik Cephesine odaklanıyor. 

Görsellerde de görüldüğü üzere oyunun ayrıca Ultimate Edition ve bir de Cross Gen Bundle’a sahip olduğu da görülüyor. Oyun için ayrıca açık beta da planlanıyor. 

Oyunun geliştiricisinin ise Sledgehammer Games’in olduğu net bir şekilde görülmüş oldu. Oyunun geliştirilmesine ayrıca Treyarch’da yardımcı oluyor. Son olarak oyunun çok oyunculu haritaları ile Call of Duty World at War’un bazı haritaları da yeniden düzenlenerek oyuna eklenecek.

Oyunun ne zaman çıkış yapacağı şimdilik bilinmiyor olsa da güvenilir kaynaklardan olan Tom Henderson oyunun 5 Kasım tarihinde çıkacağını dile getirdi.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al