1 dk. Serkan KÖSE 25.06.2022

Yeni FromSoftware Oyunu 2023’te Çıkabilir

Elden Ring yönetmeni ve FromSoftware başkanı olan Hidetaka Miyazaki, Japonya merkezli yerel bir röportajında birçok yeni bilgi verdi.

Şubat ayında çıkışını yapan Elden Ring birçok oyun severin gözdesi haline dönüşürken Miyazaki’ye yapımın güncelleme alıp almayacağını sordu. Miyazaki cevap olarak Elden Ring’in ilerleyen günlerle güncelleme alacağının kesin olduğunu belirterek bu güncellemelerin ne olduğuyla ilgili bir detay belirtmedi.

Hidetaka Miyazaki, röportajında şirketin yeni bir oyunu geliştirdiğini belirterek geliştirme aşamasının da sonlara yaklaştığını aktardı. 6 yıl bir süredir üzerinden çalışılan bu yeni FromSoftware yapımının geliştirme aşamasının sonlara yaklaşması dışında bir detay paylaşılmadı.

Dark Souls 2, Bloodborne, Dark Souls 3 ve Sekiro gibi yapımlara imza atan geliştirici şirket ilerleyen süreçte Elden Ring’e bir DLC yayınlayabilir fakat yeni yapıma odaklanmak daha kestirilebilir. Yeni FromSoftWare yapımının 2022 yılı içerisinde çıkması pek olası değil fakat bu yeni yapım 2023 ortalarında çıkışını yapacak gibi gözüküyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al