2 dk. Esporlab 25.07.2020

Yeni God of War Oyunu Önümüzdeki Ay Açıklanabilir

Yeni God of War oyunu iddialara göre Sony tarafından önümüzdeki ay açıklanabilir. Söylentilere göre Sony, Ağustos ayında düzenlenecek olan State of Play etkinliğinde yeni çıkacak olan oyunu duyuracak. Moore’s Law Is Dead adlı YouTuber kanalında söylenenlere göre önümüzde ki ay God of War’ın yeni oyunu, 2021 yılı sonbaharda oyunseverler ile buluşacak.

Bildiğiniz gibi 2005 yılında ilk defa PlayStation 2 kullanıcıları için piyasaya sürülen God of War tüm oyuncular tarafından beğenildi. Daha sonra seriye bir çok oyunun da eklenmesiyle beraber oyun aşırı popüler bir hale gelmiş oldu. PlayStation oyunları arasında en gözde oyun olma başarısını yakalayan God of War serisi 1 yılda tam 10 milyon kopya satmayı başardı. Bu sayede PlayStation 4 özel oyunlar kategorisinde bu başarısı sayesinde yerini almı oldu. Sony bu konuda memnun çünkü milyonlarca dolar gelir elde etmeyi başardı. Bu sayede oyunun serisinin devamı geleceğini tahmin etmek zor değil.

Moore’s Law Is Dead kanalı PlayStation 5’le alakalı öncelerden çok farklı videolar çekti. Şimdi ise yeni god of war oyunu hakkında iddialar da bulundu ve oyunun yakın tarihte duyurulacağını söylüyor. Satışa sunulmuş olan God of War’ın 2018 de piyasaya sürülen oyunun devamı olacağını belirtiyor. Yeni oyunun 2021 yılında piyasaya sürüleceğinden bahseden YouTuber önümüzde ki ay State of Play etkinliğinde oyunun tanıtılacağını söylüyor.

Sony, State of Play etkinliğinde Yeni God of War oyununu duyurabilir:

Yakın zamanda düzenlenmiş olan State of Play etkinliğinde ise Sony, yeni nesil konsolunu tanıtmıştı. Ayrıca 27 tane benzersiz PlayStation 5 oyun konsolu için geliştirilen oyunlara da etkinlikte yer verip kullanıcıları heyecanlandırdı. PlayStation 5 çıkış tarihi ve fiyatı hakkında ise herhangi bir bilgi paylaşımında bulunulmadı. Sanıyoruz ki ilerleyen dönemlerde bu soruların cevabını bulacağız. Önümüzde ki Ağustos ayında yeni State of Play etkinliğine ev sahipliği yapacak Sony, konsol ve oyunlar hakkında ilgi çekici bilgilere yer verecek.

Yapılması planlanan bu etkinlikte God of War oyunun da gösterimi yapılacağı da söylentiler arasında. Bildiğiniz gibi geçen dönemlerde yeni bir God of War oyunun geliştirildiği gün yüzüne çıkmıştı. Cort Barlog yeni God of War oyunu için geçen mart ayında ortalıkta dolaşan söylentileri doğrular niteliğinde paylaşımlar yapmıştı. Bütün taşları bir araya getirdiğimiz de ise Ağustos ayında düzenlenecek olan yeni etkinlikte, yeni oyunun gösterilebileceği mantıklı geliyor. Önümüzde ki Ağustos ayında yapılacak olan yeni etkinlikte God of War oyunu sizce gösterilecek mi?

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

“Yeni God of War Oyunu Önümüzdeki Ay Açıklanabilir” için bir yanıt

  1. deniz dedi ki:

    PS5 etkinliğinde 2021 tarihini gösteren bir fragman yayınlandı merakla bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al