1 dk. Serkan KÖSE 08.07.2021

Yeni State of Play Etkinliğinin Tarihi Açıklandı

Sony’nin PlayStation için 2019 yılından beri yaptığı State of Play etkinliğinin yenisini düzenleyeceği tarih belli oldu.

Japon teknoloji devi Sony bilindiği üzere PlayStation markasına ciddi yatırımlar yapıyor. PlayStation markasını sürekli güncel tutmak için yeni etkinlikler düzenleyen Sony’nin bu etkinliklerinden birisi de State of Play etkinlikler. 2019 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirilen Sony’nin yeni State of Play etkinliğinin yenisinin ne zaman düzenleneceği tarih belli oldu. Yapılan açıklamaya göre yeni etkinlik 8 Temmuz 2021 tarihinde düzenlenecek. Yeni gerçekleştirilecek etkinlikte “indie ve üçüncü parti” oyunlar duyurulacak.

Sony yeni State of Play etkinliğinde PlayStation VR, God of War ve Horizon Forbidden West ile ilgili yeni detayların yer almayacağını belirtmiş olsa da yaz süresi boyunca yeni gelişmelerin takipçiler ile paylaşılacağının altını çizdi. Tüm bunlara ek olarak PlayStation’ın sevilen oyunlarından olan Gran Turismo’nun yapımcısı Kaz Yamauchi, yaptığı paylaşımda yeni Gran Turismo oyunu ile ilgili detayların da paylaşılacağını açıklamış oldu.

Sony’nin 8 Temmuz 2021 tarihinde düzenleyeceği yeni State of Play etkinliği Twitch ve YouTube üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Etkinlik Türkiye saati ile 00:00’da başlayacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al