2 dk. Serkan KÖSE 27.04.2021

Yeni Steam İndirimlerinin Tarihi Ortaya Çıktı

PC oyuncularının merakla bekledikleri yeni Steam indirimlerinin tarihi ortaya çıktı.

PC oyuncularının sıkça kullandığı popüler oyun kütüphanelerinden birisi olan Steam bilindiği üzere her yıl belli başlı büyük indirimler ile oyuncuların daha uygun fiyatlarla oyun satın almasını sağlıyor. Steam platformunda sadece mevsim geçişlerinde değil Çin Yeni Yılı gibi farklı milletler için özel günlerde de indirimler düzenliyor.

SteamDB tarafından yayınlanan veriler ile birlikte yeni Steam’in en yakın indirim dönemi ortaya çıktı. Steam’in yeni indirimleri 29 Nisan tarihinde başlayacak ve 6 Mayıs tarihinde sonlandırılacak. Steam’in yeni indirimlerinin ana başlığı ise Golden Week Sale yani Altın Hafta İndirimleri olacak.

Altın Hafta aslında Japonya’da birkaç farklı tatilin bir döneme verilmiş olan bir isim. 29 Nisan 2021 ile 5 Mayıs 2021 günlerine tekabül ediyor. Steam’in Çin Yeni Yılı İndirimleri’nde olduğu gibi büyük bir ihtimalle pek çok oyunda indirimler yapılacaktır. Bu nedenle oyuncuların Steam platformundaki istek listelerini hazırlamalarında yarar var. Bu indirimler pek çok oyunda olacağı için oyuncuların dikkatini dağıtmaması için istek listesi hazırlamaları önemli.

Xbox Game Pass Steam’e Gelebilir

Yazılım devi Microsoft’un oyun konsolu olan Xbox her ne kadar Sony’nin PlayStation oyun konsolunun gerisinde olsa da bazı servisleri ile PlayStation oyun konsolunun çok önünde. Hatta son yıllarda Xbox denilince pek çok oyuncunun aklına Xbox’ın Xbox Game Pass servisi geliyor. Hem Xbox oyun konsollarında hem de PC platformunda olan Xbox Game Pass yeni bir iddiaya göre Steam platformuna gelebilir.

yeni-steam-indirimlerinin-tarihi-ortaya-cikti

Xbox’ın en önemli servisi olan Xbox Game Pass’e her gün yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Son olarak oyuncuların en sevdiği oyunlardan birisi olan Rockstar Games’in GTA V oyununu ekleyen Game Pass servisine yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor.

Xbox Game Pass servisinin daha öncesinde PlayStation ve Nintendo Switch’e geleceği iddia edilmiş ancak bu iddianın gerçekleşmesi neredeyse imkansız gibiydi ve neticesinde gerçekleşmedi. Ortaya atılan yeni bir söylentiye göre Xbox Game Pass servisi PC platformunun tekeli olan Steam platformuna gelecek. Bu gelişme Steam kullanıcılarını çok sevindirecek gibi görünüyor.

 

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al