1 dk. Serkan KÖSE 19.07.2021

Yeni Tom Clancy Oyunu Bugün Tanıtılacak

The Division ve Rainbow Six serileri ile büyük başarılara imza atan Fransa merkezli oyun stüdyosu Ubisoft bugün yeni bir Tom Clancy oyununun duyurusunu gerçekleştirecek.

Rainbow Six ve The Division oyunları ile adından söz ettiren Ubisoft Tom Clancy evrenini geliştirmeye ve genişletmeye devam ediyor. Ubisoft tarafından yapılan son açıklamaya göre bugün Türkiye saati ile 21:00’de yeni Tom Clancy oyunu duyurulacak.

Ubisoft’un duyurusunu yapacağı oyunun hangi oyun olacağı şimdilik bilinmiyor olsada bu oyunun The Division : Heartland olma ihtimali bulunuyor. The Division : Heartland oyunu, genel itibariyle bugüne kadar sızıntıları ile bilinen bir oyun olarak karşımıza çıktı. Geçtiğimiz aylarda küçük bir demosu test ettirilen oyun test eden kişiler tarafından sızdırılmış ve sonrasında ise Ubisoft bu oyunu doğrulamıştı. Heartland oyunu The Division evreninde geçen MMO türünde bir oyun olacak ve oynaması ücretsiz olacak.

Yeni Oyun FPS Türü Olabilir


Ubisoft’un bu akşam Heartland yerine bir Splinter Cell oyunu da duyurabilme ihtimali bulunuyor. Bilindiği üzere Ubisoft hayranları uzun süredir Splinter Cell oyunu bekliyordu. IGN’in haberine göre ise Ubisfot’un bu akşam tanıtacağı oyun Rainbow Six Extraction veya The Division: Heartland olmayacak ve farklı bir FPS oyunu olacak. Tanıtılacak oyunun FPS olması, daha önce sızıntıları çıkan BattleCat kod adına sahip oyunun tanıtılma ihtimalini arttırıyor. BattleCat oyununun oyuncuların beklediği gibi online FPS türünde olması ve Tom Clancy evrenini tek bir çatı altında toplaması bekleniyor. Oyunun tanıtım yayınını ise haberimizin sonundan izleyebilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al