2 dk. Serkan KÖSE 01.04.2021

Zula V1.30b Güncellemesi Yayınlandı!

Zula V1.30b güncellemesi yayınlandı. İşte Zula’nın yeni güncellemesi ile birlikte yapılan değişiklikler ve oyuna gelen yenilikler. 

Ülkemizde sevilen oyunların başında gelen Zula her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Zula şimdi de yepyeni içerikler, Yeni Eğlence Modları, ÖTS ve Hızlı Lobi TDM’de Herkes Tek Modunun dahil edilmesi gibi önemli özellikler geldi. 

Zula V1.30b Güncellemesi Notları 

Yeni Eğlence Modu : Kaybolan Zemin

Zula oyununa yeni eklenen özelliklerden birisi olan kaybolan zemin modunda, birbirinden heyecanlı anlar sunuyor. Bu modda yerde bulunan kareler teker teker kaybolurken, oyuncuların yapması gereken tek bir şey var, hayatta kalan tek kişi olmak.

Kafadan Vuruş 

Eğlence modlarında yeni bir mod olan kafadan vuruş modunda yapılması gereken tek şey diğer oyuncuları kafalarından vurmak, diğer hasarlar ise işlemiyor. Son olarak bu mod ile birlikte “headshot” anlamında kendinizi geliştirebilirsiniz. 

ÖTS Yeni Modu : Herkes Tek

Bu mod sayesinde oyuncular binlerce TL ve milyonlarca ZA kazanabiliyor. Ödüllü Turnuca Sistemi’nde (ÖTS) Sabotaj ve TDM modlarının ardından, oyuncuların en çok beklediği modlardan birisi de Herkese Tek Modu olarak karşımıza çıkıyor. 

zula-v1-30b-guncellemesi-yayinlandi

Hangar Haritası Yenilendi : Hangar Beta 

Hangar Haritası, BETA versiyonu sayesinde yenilendi. Daha kompakt bir boyuta sahip olan Hangar Haritası’nda rekabet ve heyecan en üst seviyeye ulaşıyor. 

Oyun Sonu Podyum İstatistiği 

Oyunun sonunda oyuncuların takımındaki kişilerin ne yaptığını görmek çok daha kolay. Bu sayede oyuncular artık maçta gösterdikleri performansı, podyum ekranında da görmek mümkün. 

Hızlı Lobi TDM – Değişiklikler

Artık Hızlı Lobi Ekranında, Rekabet ve TDM elolarını ve de Zula Pass ilerlemelerini görmek mümkün hale geliyor. 

Sunucu Tepkime Süreleri Arttırıldı

Zula oyununda daha iyi bir oyun deneyimi sunmak adına sunucularda iyileştirme yapıldı. Bu iyileştirmelerle birlikte artık klan ve rekabet sunucularında sunucu tepkime süresi 2 kat artarken ÖTS’de de tepkime süresi 4 kat arttı. Güncelleme detaylarına bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al