1 dk. Burak KÖSE 08.09.2021

PUBG Crazy Night Savaş Bileti Oyuna Eklendi

PUBG oyununa merakla beklenen Crazy Night savaş bileti eklendi. İşte savaş bileti ile birlikte gelenler. 

Sevilen Battle Royale oyunu olan PUBG oyununa yeni savaş bileti eklendi. Peki bu savaş bileti ile neler geliyor?

PUBG’nin 13.2 güncellemesiyle birlikte oyuna PUBG Crazy Night savaş bileti eklendi. Savaş bileti ile birlikte kazanılabilecek olan ödüller oyuncular tarafından merak ediliyordu. 

PUBG Crazy Night Savaş Bileti 

Bu güncellemede Survivor Pass sisteminde daha fazla değişiklik yaparak hizmet süresini önceden altı haftayken şimdi sekiz haftaya çıkarılmış.

  • Hizmet Süresi Değişiklikleri
    • Pass hizmeti süresi sekiz haftaya çıkarıldı.
      • Uzatılmış süreye uyum sağlayacak şekilde XP dengelendi.
      • Uzatılmış süreye uyum sağlayacak şekilde yapılandırma ve kullanıcı arayüzü değişiklikleri uygulandı.
  • Yeni Pass Ödülleri
    • Kaçak Mal Kuponu
    • İsimlik
    • Sprey
  • Silah ve Seviye Paketi (3.270 G-Coin)
    • Survivor Pass: Crazy Night, SKS, 30 Seviye
  • Silah Paketi (990 G-Coin)
    • Survivor Pass: Crazy Night, SKS

Pass Programı

  • PDT: 7 Eylül, 19:00 – 2 Kasım, 19:00
  • CEST: 8 Eylül, 04:00 – 3 Kasım, 03:00
  • KST: 8 Eylül, 11:00 – 3 Kasım, 11:00

Ödülleri almak için ek bir süre olmadığından, Survivor Pass: CRAZY NIGHT sona ermeden önce tüm ödülleri aldığınızdan emin olun.

Burak KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com