1 dk. Serkan KÖSE 24.07.2021

Battlefield 1 ve Battlefield V Amazon Prime Abonelerine Ücretsiz Oldu

Amazon’un dünya genelinde kullanıcılar tarafından sevilen servislerinden birisi olan Amazon Prime servisi sonunda bombayı patlattı. Amazon Prime kullanıcıları EA’nın sevilen FPS türü oyun serisi olan Battlefiedl’ın sevilen oyunlarından olan Battlefield 1 ve Battlefield V oyunlarını ücretsiz olarak oynayabilecek.

Dünyanın en popüler alışveriş platformlarından birisi olan Amazon, bilindiği üzere kullanıcılarına aylık belirli bir ücret karşılığında abone olabilecekleri ve bu abonelik sayesinde de Amazon’da pek çok hizmete sahip olabilecekleri Amazon Prime isimli bir servis sunuyor. Amazon Prime abonesi olan kullanıcılar pek çok avantajın yanında Prime Gaming ile her ay birbirinden farklı oyunlara da ücretsiz sahip olabiliyor. Genelde kullanıcılarına bağımsız ve çok bilinmeyen oyunlar sunan Amazon Prime Gaming servisi ise bu ay verdiği ücretsiz oyunlarla pek çok kişiyi şaşırtıyor.

Battlefield 1 Şu Anda Ücretsiz

EAnin sevilen FPS türü oyunlarından olan Battlefield serisinin 2016 yılında çıkan Birinci Dünya Savaşı temalı oyunu Battlefield 1, Prime Gaming üzerinden ücretsiz oldu. Oyunu ücretsiz olarak indirebilmeniz için belirlenen son tarih ise 4 Ağustos 2021.

Battlefield V Oyunu 2 Ağustos’ta Ücretsiz

Prime Gaming abonelerinin bu ay ücretsiz olarak indireceği tek oyun Battlefield 1 oyunu değil. Prime Gaming aboneleri 2 Ağustos 2021 tarihinden itibaren 2018 yılında çıkan Battlefield V oyununu da ücretsiz olarak indirebilecek. Oyun severler bu iki oyunu da Prime Gaming üzerinden Origin kodu alarak indirebilecek. Battlefield serisinin son oyunu olan Battlefield V oyununun ücretsiz indirmek için belirlenen son tarih ise 1 Ekim 2021.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com
Exit mobile version
gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al