1 dk. Serkan KÖSE 11.10.2021

Call of Duty Vanguard Hikaye Modu Fragmanı

Yayıncılığını Activision’ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Sledgehammer Games ve Treyarch’ın yaptığı yeni Call of Duty oyunu Call of Duty Vanguard’dan yeni fragman geldi.

Yayınlanan fragmanda oyunun hikaye modunu biraz daha ayrıntılı olarak görebiliyoruz. Yayınlanan fragmanı haberimizin sonundan izleyebilirsiz. 

Call of Duty Vanguard Yeni Fragman

Fragmanda Call of Duty’nin yeniden İkinci Dünya Savaşı’na geri döndüğü görünüyor. İkinci Dünya Savaşı’nın seyri değişiyor. Şimdi savaşın seyrini değiştirmek ve savaşı bitirmek bizim elimizde. 

Eleştirmenlerin ve oyuncuların beğenisini kazanabilmiş olan Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Vanguard’a merhaba deme vakti. Serinin yeni oyununda oyuncular 2. Dünya Savaşı kahramanları ve oyunları bir araya getiren kader oyunlarını gözler önüne serecek. 

Call of Duty Vanguard Tanıtım Yazısı 

  • Harekat

Pasifik üzerinde it dalaşı, Fransa üzerinde havadan indirme, Kuzey Afrika’daki ilerleyen kuvvetler aracılığıyla Stalingrad’ı bir keskin nişancı hassasiyeti ve patlamasıyla koruyun. Tek kişilik hikâye sizi benzersiz bir küresel ölçekte çarpışmayı içeren, derinlemesine ilgi çekici bir anlatı deneyimine sürükleyecek.

  • Çok Oyunculu

Call of Duty’nin devasa çıkış gününde 16’sı temel Çok Oyunculu için üretilmiş toplam 20 haritanın sunulduğu, kendine özgü silahlı çatışmalarda ve çok oyunculu deneyimde iz bırakırken savaşın seyrini değiştiren öncülerden olun.

  • Zombiler

Treyarch Studios tarafından geliştirilen ürpertici yeni bir Zombies deneyiminde hortlakların amansız saldırısından kurtulmaya çalışırken cesaretinizi kanıtlayın

  • Warzone entegrasyonu

Call of Duty: Vanguard, çıkış sonrası yeni ve benzersiz bir Call of Duty: Warzone entegrasyonu ve platformlar arası oynanış, platformlar arası ilerleme ve nesiler arası oynanış sunuyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com
Exit mobile version
gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al