2 dk. Esporlab 06.05.2020

Cyberpunk 2077 için Night City Wire Etkinliği Duyuruldu

Cyberpunk 2077 için Night City Wire etkinliği düzenleniyor merakla beklediğimiz bu yapım bakalım karşımıza neler çıkartacak. Cyberpunk 2077’un Twitter hesabından yapılan açıklamada, oyun için özel bir etkinlik düzenleneceğinin bilgisi verildi. Etkinlik hakkında ise hiç bir bilgi sağlanmadı, sır gibi gizli tutuluyor.

CD PROJEKT RED, The Witcher serisiyle muazzam bir başarı elde etmişti. Böylesine başarılı bir projenin ardından gelecek olan projesi Cyberpunk 2077’yi duyurduğunda adeta oyun sektörünün nabzı tutuldu. Tüm oyun sektörünün de yakından takip ettiği Cyberpunk 2077’un oyuncular tarafından da sabırsızlıkla çıkış yapması bekleniyor. The Witcher 3: Wild Hunt gibi büyük ses getiren bir projenin ardından, stüdyonun yenilikçi bir projesi herkesi fazlasıyla heyecanlandırdı.

Cyberpunk 2077’nin Twitter hesabından bir paylaşım yapıldı, bu paylaşım tüm oyuncuları oldukça heyecanlandırdı. Cyberpunk 2077 yapmış olduğu paylaşımla 11 Haziran’da Night City Wire adlı bir etkinliğin organizasyonu yapılacağını belirtti. Yapılan bu paylaşım GET READY! yani HAZIRLANIN cümlesiyle paylaşıldı.

| Cyberpunk 2077 Etkinlik hakkında detay verilmedi:

Yapılan bu paylaşımdan hemen sonra oyuncu kitlesini asıl heyecanlandıran şey ise hiç bir detayın verilmemesi oldu. Cyberpunk 2077 için yapılacak etkinliğin sadece ismi ve tarihi paylaşıldı, etkinlik hakkında hiç bir şey belirtilmedi.

Atılan bu paylaşımın ardından herkes bu gönderinin altına yorumlar yazmaya başladı tabi ki hemde yoğun olarak. En kritik ve merak edilen soru şu oldu: Yeni bir oynanış videosu gösterecek misiniz? şeklinde soru iletildi. Bu soruya ise CD PROJEKT RED Global Topluluk Lideri Marcin Momot şu şekilde bir cevap verdi, bir şeyler gösterilecek. Verilen bu cevap ise oyuncuları çok daha fazla merak etmesine yeterli oldu diyebilirim.

Oyuncular artık tahmin yürütmeye başladı bile, haksız da sayılmazlar sonuçta uzun zamandır böylesine güzel bir haberi bekliyorlardı. Yapılan yüksek tahminlerden birisi oyunun tüm ortamını görebileceğinden yana tahmin kullanmış. Bildiğiniz gibi oyun toplamda 6 bölgeden oluşuyor ve bu zamana kadar sadece 2 bölgesini görmüş durumdayız. Yani tahminler, yüksek ihtimalle doğru diyebiliriz oyunun tüm bölümlerini görebilecek miyiz? umarım görürüz.

Oyunun piyasaya sürülmesi ilk olarak Nisan ayı olarak düşünülmekteydi ancak daha sonradan yapılan bir haber ile oyun 17 Eylül tarihine ertelenmiş oldu. Umuyoruz ki bu yapılan erteleme, bir daha tekrarlanmaz. Ekibimizin düşüncesi ise şu yönde, eğer ki etkinlik yakın zaman içerisinde yapılacaksa son dönemde ki korona virüs salgını’ndan dolayı tekrar ertelenebilir. Bunun nedeni, oyuncuları ilk etkinlik’te heyecanlandırmak ve sabırlarını zorlamamak ikinci neden ise bu etkinlikten hemen sonra bir erteleme haberi daha çıkması.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com
Exit mobile version
gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al