2 dk. Serkan KÖSE 09.09.2021

Diablo 2 Resurrected Oyunu Ultra Geniş Monitör Desteği Sunmayacak

Blizzard’ın merakla beklenen oyunu olan Diablo 2 Resurrected oyunu ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Diablo 2 Resurrected gelen bilgilere göre ultra geniş monitör desteğine sahip olmayacak. 

Son zamanların merakla beklenen oyunlarından birisi Diablo 2 Resurrected oyunundan yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Gelen son bilgiye göre Diablo 2 Resurrected oyunu ultra geniş monitör desteği sunmayacak. 

Diablo 2 Resurrected oyunu beta testlerinin ardından topluluk forumlarında da dillendirildiği üzere bazı sorunlarla birlikte geliyordu. Bu sorunlar arasında oyunu ultra geniş çözünürlükte yaşanan sorunlar bulunuyordu. Geniş görüş alanından kaynanlanan pek çok soruna dikkat çekilmişti. Büyüler çok daha uzak bir mesafeden yapılabiliyordu, oyuncuların eşyaları daha hızlı toplamasına ve canavarlardan kaçınılmasını sağlıyordu.

 

Bununla birlikte ultra geniş çözünürlük kullanan oyuncunun oyunun diğer oyunlarına göre avantaj sağladığı PvP modu da etkilenişti. Oyunun tam sürümünde ekranın kenarları yoğun olarak karartılarak, görüş alanı tüm oyuncular için aynı olacak. Alfa sürümünden alınan görüntülere göre oyun sırasında görünürlüğü genişletme ve sınırlama arasında farklar da ortaya çıktı. Bu karşılaştırmayı ise aşağıda yer alan videoda görebilirsiniz. 

Diablo 2 Resurrected Oyunu Eleştirilerin Odağında

Alınan bu karar diğer oyuncular tarafından da olumlu karşılandı. Konsollarda lobi ve yazılı sohbet kısmının eksikliği Diablo 2 Resurrected topluluğu tarafından geniş çapta tartışıldı ve eleştirildi. Oyunun geliştiricisi olan Blizzard ise bu konudaki fikrini değiştirmedi. Bu karara göre oyuncular konsollarda kendi kriterlerine göre sunucu arayamayacak ya da lobi oluşturamayacak. Yine de arama motoru kullanılabilecek ve oyuncular arkadaşlarına doğrudan oynama isteği gönderebilecek. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com
Exit mobile version
gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al